Hogy járnék jobban?
2013. júl. 6-ra várjuk az első babánkat. Meg szeretném igényelni a tgyást a várható szülés időpontja előtt 28nappal. A munkahelyemen mondták,hogy jobb lenne csak szülés után igényelni, mert nekik az úgy könnyebb lenne.
Szerintetek, hogy érné meg jobban? 6 hónapja táppénzen vagyok.
Ez így igaz amit az első hozzászoló írt,hogy 168 napig jár...DE utána meg amúgyis 2éves koráig a GYES...
Ami azt jelenti azt kellene mérlegelned,hogy a mostani táppénzeded több vagy a majdani GYED...
Mert ha korábban kezded és a táppénzed alacsony akkor jobban jársz a 28nappal korábban megkezdett TGYÁSSAL.
De ha fordítva akkor nem.
Am meg hogy a munkáltatónka hogy könnyebb...őszintén...nem ő az első...hanem TE!!
Amúgy neki max. +papírmunka. Anyagiakban nem több,hisz a táppénzt is az OEPtől kapod most is.
Én most várom a 3.babámat és GYES-en vagyok,de mivel a GYES nem egy nagy összeg én biztosan hamarabb megkezdem a TGYÁST.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!