Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mik a lombik után, konkrétan...

Mik a lombik után, konkrétan a beültetés utáni lépések?

Figyelt kérdés
Konkrétabban, mennyi ideig kell pihenni és mit értünk alatta, illetve a beültetés után milyen munkát lehet végezni? Mikortól lehet gyesre vagy táppénzre menni?

2012. máj. 2. 13:39
1 2
 11/11 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nekem márciusban volt beültetésem, és a háziorvosom mondta, hogy most szigorították a szabályokat, így beültetésre hivatkozva nem írhat ki. :-( Így hát más kódszámot írtak be. :-) Nekem amúgy stresszmentes pihenést mondott a kaális dokim anno, és mivel a munkám elég stresszes, ezért maradtam itthon. A munkahelyeden ne mondj fel emiatt, meg lehet oldani az otthon maradást szabival, amíg uh-n igazolják a terhességet, utána pedig a nődokid veszélyeztetettnek minősíthet, és így a háziorvos táppénzre vehet. Ha beszélsz a nődokival, biztos talál valami okot. :-)

2012. máj. 3. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!