1hete tudom hogy babat varok,januar 7.en megyek orvoshoz Viszont a felettesemnek kenytelen voltam szolni,mert van hogy nehezet kell emelni Azt mondta ne szamisak jora mert el fog kuldeni a vezeto Viszont ugy tudom terhesen nem rughatnak?
3 honapja dolgozok ott,de az elsoben meg nem jelentettek be tehat hivatalosan 2,1honap volt a probaido ugyhogy az is letelt
Meg a masik kerdesem az lenne hogy mivel volt megszakitas a munkaviszonyom kozott igy csak 2honapot lehetek tappenzen is ugye,de azt hallottam ez a 9-es kodra nem igaz,azzal szulesig lehet. Ezt jol tudom? Mert akkor 9es koddal eltudnek menni tpre
Csak annyit lehetsz tp, amennyit dolgoztál előtte.
A terhességet meg írásban jelentsd be, minél előbb, hogy nyoma legyen, onnantól védett vagy.
Ha határozatlan idejű szerződésed van és lejárt már a próbaidőd, akkor nem rúghat ki. Amennyiben határozott idejű, akkor viszont megteheti, hogy nem hosszabít, ezáltal a végével megszűnik a munkaviszonyod.
Táppénzen annyit lehetsz, amennyit előtte dolgoztál. Ha több mint 30 nap megszakítás van az előző jogviszonyod és a mostani között, akkor igen, csak annyit lehetsz, amennyit ezen a helyen dolgoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!