Szerintetek gáz sms-ben megírni a közvetlen felettesemnek, hogy újra babát várok és nem megyek még vissza dolgozni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Jó kapcsolatban voltunk, de mióta itthon vagyok nagy főnök lett, egész nap utazik, tárgyal, ezért gondoltam, hogy nem zavarnám a hívásommal. Szerintetek?2012. máj. 31. 12:43
1/15 anonim válasza:
Azért inkább egy telefon. Az sms nagyfőnöknek, olyan lekezelő. Szerintem.
2/15 anonim válasza:
Szerintem gáz. Ha személyesen nem tudsz vele beszélni, akkor hívd fel telefonon, de ne sms-ben közöld. Akkor sem, ha jó kapcsolatban voltatok.
3/15 anonim válasza:
Én esetleg írnék egy sms-t neki, hogy mikor tudunk személyesen találkozni, vagy mikor tudom felhívni. Ha erre azt reagálja, hogy semmikor, vagy írjam le sms-ben, akkor nem gáz, de előtte mindenképp megkérdezném, hogy tudom-e zavarni.
4/15 nittababy válasza:
nagyon gáz ha már nem is akarod zavarni személyesen akkor legalább egy telefont megérdemelne!!
5/15 anonim válasza:
Vagy sms-ben megkérded mikor hívhatnád magánjellegű dolog miatt, vagy egyből telefon.
6/15 A kérdező kommentje:
személyesen semmiképpen nem tudunk találkozni, folyamatosan úton van az egész Dunántúlon. köszi a válaszokat!
2012. máj. 31. 12:50
7/15 anonim válasza:
Ilyet nem illik sms-ben közölni, csak személyesen.
8/15 anonim válasza:
Telefonon felhívod, vagy email.
9/15 anonim válasza:
Minimum az e-mail, szerintem.
Én legalábbis így intézetem a szintén nagyon elfoglalt HR igazgatóval tavaly, amikor a visszajövetelemet egyeztettük.
A végén személyesen is találkoztunk, amikor az új főnökömet bemutatta.
10/15 anonim válasza:
E-mail, minimum. Inkább személyesen. Kizárt, hogy soha nem lehet vele találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!