Szerintetek gáz sms-ben megírni a közvetlen felettesemnek, hogy újra babát várok és nem megyek még vissza dolgozni? Többi lent!
Figyelt kérdés
Jó kapcsolatban voltunk, de mióta itthon vagyok nagy főnök lett, egész nap utazik, tárgyal, ezért gondoltam, hogy nem zavarnám a hívásommal. Szerintetek?2012. máj. 31. 12:43
11/15 anonim válasza:
Én is féltem felhívni. Ki is akadt rendesen, amikor közöltem a 2. baba jövetelét.
12/15 anonim válasza:
Szerintem gáz. Inkább hívd fel. Lehet, hogy lennének kérdései és akkor majd sms-ezgetni fogtok?
13/15 A kérdező kommentje:
Nyugi csajok, meggyőztetek, felhívom! :) Az e-mail-re is gondoltam, de annál meg jobb volt a kapcsolatunk, hogy ennyire hivatalos legyek. :) Marad a hívás! Holnap összeszedem a bátorságom. :) köszi mindenkinek
2012. máj. 31. 21:20
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Sok sikert és gratulálok a babához:-)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy! :)
2012. máj. 31. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!