Elkeseredett kérdése:

Visszamennétek dolgozni?

Figyelt kérdés

Picit bizonytalan vagyok.

Októberben mennék vissza dolgozni. Akkor 9 hónapos lesz a 2. kislányom.

Családi házban lakunk. 3 gyerek és (12 és 3 éves es a 6 hós pici ) 2 felnőtt. Telken belül itt van anyukám és a párja is, ha úgy van bármibe tudnak segíteni. Ezt teszik most is.

Adott egy lehetőség, hogy magasabb pozícióba kerülhessek októbertől.

Van hitelünk. Sajnos nem is kevés…ugye a házat csak így tudtuk megvenni és még javában építkezünk. Nagyon sok minden kell még. Milliók.. Ezért mennék vissza, hogy ne okozzon különösebb gondot a hitel és a gyerekeknek is meg legyen mindenük.

A pici menne magán bölcsibe, ahol nagyon jó helye lenne. ( Az egyik ismerősünk gyerkőce is oda jár, onnan tudjuk. )

jún. 10. 14:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%

Bizonytalan vagy, tehat te is érzed, hogy nem lenne jó döntés. Egyszwr ilyen pici a gyermeked.

Mondjuk ezek szerint a másik gyermek is járt bölcsibe, amíg otthon babáztál a kicsivel? Minek kellett neked potyogtatni, ha ennyire más neveli őket? Jaaa, mert versenybe kell kerülni apunál a 12 éves mellett? Elég visszás...

jún. 11. 13:57
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

21es

Ezt azért elég erősnek tartom. Elítélni egy anyukát azért mert dolgozni akar. Máshol elhanyagolják a gyerekeket, magukra hagyják, aztán az anya meg az apa még dolgozni sem dolgozik. Biztos vagyok benne, hogy mindhárom gyermek nagyon jó helyen van.

Azért kérdezett rá a kérdező mert nem szívesen hagyja bölcsiben a babát, nyilván tisztában van azzal mennyire nehéz és fontos az idő ilyen piciként. Viszont most van ez a lehetősége, valószínűleg mentálisan is sok neki az otthonlét. Nem értem miért kell valakit ezért elítélni.

jún. 11. 14:22
 23/25 anonim ***** válasza:
81%

22, nem azért, mert dolgozni akar, hanem mert gyereket nevelni nem akar. Nem ugyanaz.

Lehet itt külfölddel példázni, én is tudok: NY-i barátnőm otthagyta a GL csopvez pozícióját és kiköltöltözött Greenportba és ott neveli háztartásbeliként a gyerekeit, jelenleg 5. éve van otthon és jön a 3. gyerek.

jún. 11. 17:25
 24/25 anonim ***** válasza:
41%
Sorozatos rossz döntések, de ez nem a dolgozni KELL kategória. Minek kellett masodik, ha az első is bölcsiben savanyodik, elvéve a helyet mástól? Hitelre van minden? Értem én, de akkor kellene egy olyan férj, aki ezt elő tudja teremteni, nem csak 9 hónapig. Visszadugni nem lehet már sajnos.
jún. 11. 19:10
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyedül csak te/ti a férjeddel tudjátok eldönteni. Én is voltam hasonló helyzetben, nagyon rossz érzés volt visszamondani egy lehetőséget tudván hogy lehet több ilyen lehetőségem nem lesz. Én úgy tudtam dönteni hogy elképzeltem magam kb 40 év múlva hogy mit bánnék meg az életemben jobban: hogy nem voltam ott a gyerekem fontos ,,állomásain,, vagy hogy nem teljesedtem ki munka terén. Nekem elképzelhetetlen volt hogy azt bánnám meg öreg koromban hogy a gyerekem mellett voltam amikor szüksége volt rám, ellenben fordítva van rá esély hogy megbánnám hogy a munkát választottam.
jún. 12. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!