Milyen 3 év otthonlét után újra dolgozni?
5 évet voltam itthon, 2 gyerek lett ezalatt.
November óta dolgozok. Úgy vártam, mint a messiást.
Az eleje nehéz volt. Kb mostanra jöttünk bele, imádom
4,5 év után mentem vissza, én a munkának nagyon örültem kezdetben, de most pont elegem van abból, hogy állandóan hulla vagyok, a háztartás elúszva. Minden extra (egy fogorvos egy cipővásárlás) hónapokat csúszik, hétvégén meg csak rohanok, hogy behozzam az elmaradást.
De akkor (egy éve) nekem nagy flow volt, hogy dolgozhatok, és a munkahelyre beérés most is megnyugtatja az idegeimet, persze aztán rám szakad ott is a nap.
Nekem a kollégák olyanok, mint a család, vagy még olyanba, és bent érzem magam érzelmileg igazán otthon, ott szeretnék, tudok kommunikálni emberekkel.
Itt az anyuka "barátsagaim" elég nagy kudarcok voltak.
4.5 év, 2 gyerek után jöttem vissza ősszel.
Új munkahely, a gyerekek elötti megszűnt.
Nekem nagyon pozitív. A gyerekek elött kb semmire nem volt időm. A háztartás úszott,pedig egész nap pakoltam.
A gyedem kb a rezsire volt elég, így inkább itthon ültem. Nem éreztem, hogy hasznos része vagyok a társadalomnak. A végére a depresszió is utolért.
Most a háztartás összeszedettebb, oké a mindennapi főzést elengedtem.
Van időnk, pénzem. Mostanába sokat programozunk.
Én sokkal jobban érzem magam, mint otthon.
1 negatívuma van. Ha betegek, logisztikázhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!