Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek elege van az otthonlétből és már menne dolgozni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Igen fél éves a babám. De kb a második hónap után így éreztem.

Imádom a lányomat.

Habár nálunk csak egy évig jár "gyes", így ha minden igaz még 6 hónap és dolgozom.

2011. ápr. 13. 14:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Én már mennék dolgozni. Már 2 éve vagyok itthon, mert 4 hónapos terhesen elküldtek táppénzre a munkahelyemről. Most gőzerővel a bölcsibe iratáson dolgozunk, mert szeretném ha októbertől bölcsibe járna a lányom. Már nagyon kell neki a gyerekek társasága, egész nap csak kint lenne köztük, amikor hazamegyünk, mindig visít. Meg az az igazság, már én is vágyom vissza dolgozni, hogy legalább napi pár órában ne a gyerek dolgain járjon az agyam.
2011. ápr. 13. 14:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A kisfiam 1 éves volt, amikor pár órára el kellett mennem minden nap dolgozni. íőszintén, nagyon jól esett :-))) Újból felfrissíthettem az agyam, és komolyan mondom, kikapcsolódásnak éreztem. Üdv.
2011. ápr. 13. 14:58
 4/15 A kérdező kommentje:
5 éve nem dolgozom, 2 gyerekem van, nagyon hosszú idő számomra ez az 5 év.
2011. ápr. 13. 15:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Én 2007 ősze óta vagyok itthon, 2 gyerekkel. Már nagyon elegem van. Bár szerintem azért, mert én nem jutok emberek közé és lassan begolyózok:) :(
2011. ápr. 13. 15:10
 6/15 anonim ***** válasza:
14:58-as nekem 14 honapos mult a kisfiam es februar ota dolgozom. Persze ennek anyagi vonzata is van de ebbe inkabb ne menjunk bele. A lenyeg, hogy en is itt kapcsolodom ki a munkahelyen. Nagyon jo volt visszajonni. :) En sem voltam az az otthon ulo tipus de ettol meg senki nem jobb vagy rosszabb anya. En a terhessegem is vegig dolgoztam (36-37 hetes koromig). Kisfiam bolcsis, reggel 9-re viszem es a ferjem 3-kor hozza igy csak 6 orat van ott. A hazimunkat nehez megoldani mert inkabb vele jatszom amikor otthon vagyok vagy tekergunk, ugyhogy ez a resze nehez de nem panaszkodom. :)
2011. ápr. 13. 15:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Időnként rámjön ez az érzés,ha pl rosz passzban vagyok én vagy a lányom.

Most lesz 2 éves.

Aztán másnap felkelek,és el sem tudom képzelni a napomat a munkahelyemen,nélküle.

Ingadozik nagyon,hoyg mikor mire vágyom,de valahol mindig visszajutok oda,hoyg nem akarok dolgozni.

Főleg akkor jövök rá,mikor bemegyek a munkahelyemre.

Mindig rájövök,hogy csak a a társaság hiányzik, a munka nem.

Mondjuk én főiskolára járok a lányom mellett levelező tagozaton,nem is tudnék dolgozni is mellette,és egyébként is lassacskán jöhet a tesó.

2011. ápr. 13. 15:12
 8/15 anonim ***** válasza:

Jelen!

De úgy néz ki, szeptembertől megy a kisfiam már bölcsibe, amikor 2 éves lesz. Idestova 20 hónapja vagyok itthon, és már elég sok. Ráadásul a környékbeli anyukák nagy többsége is már visszament, így megint egyedül maradtam a sétákra. Jó lenne már egy kis társaság, és az agyi kapacitásomat sem meríti ki az egész napos hol van a kutyus, és mit csinál a cica... :) Kicsit úgy érzem, mintha lebutulnék. Szóval vágyom vissza, igen.

Na meg kisfiamnak sem ártana a társaság.

2011. ápr. 13. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
9 hónapos a babám és terhesség alatt is itthon kellett feküdnöm:(((.Nagyon vágynék már dolgozni,de nem hagyom itt...és nincs is hova visszamenni...
2011. ápr. 13. 16:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Én megyek vissza júniusban.A kislányom 2 éves múlt februárban és majd szeptembertől megy a bölcsibe,addig majd valahogy magyikkal megoldjuk a felügyeletét.A fiam már tavaly óta ovis.Kicsit sajnálom,hogy a lányommal nem tudok teljesen 3 évig itthon lenni,ahogy a fiammal,de a gyes nagyon kevés és albérletben lakunk,ezért muszály.Meg adódótt egy lehetőség-munkával kapcs.ban -és azt ki kell használnom most,nem még 1 év múlva.Én is vágyódok vissza de egyben félek is picit,mert teljesen új élet kezdődik majd azzal,ha újra munkába állok.
2011. ápr. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!