Van itt olyan anyuka, akinek elege van az otthonlétből és már menne dolgozni?
14 hónapos a fiam és talán jön a kistesó is:) Nem vágyom kimondottan dolgozni, de ha olyan munkát fogok ki, amit megéri elfogadni, visszamegyek.
Nagyon kétoldalú a hozzáállásom: imádok itthon lenni és a háziasszonyt játszani, de vágyom a szakmai elismerésre is.
Én is 5 éve vagyok itthon(pontosan 5 éve 2 hónapja).
Nekem is 2 gyerekem van,5 és 2 évesek.
2 hét múlva kezdek dolgozni,még szabin vagyok,nagy ovis,kicsi már 2 hónapja bölcsis.
Szívem haza húz,eszem melóba,de döntött a MUSZÁJ:)
Várom is meg nem is:)Izgulok,hogy mindenhol helyt tudjak állni:anyuka,feleség,dolgozó nő,háziasszony,testileg-lelkileg,mindenhogy.De mások is megcsinálták és csinálják,akkor én miért ne,simán kisujjból kirázom:)))Ezzel bíztatom magam.
Azt hittem,hogy csak én vagyok így ezzel!Igen,szeretnék visszamenni dolgozni,de esélytelen,leghamarabb a kisfiam 3. szülinapja után,amikor az ovi elkezdődhet számunkra.
Amúgy jól érzem magam,de valóban kell a környezetváltás,a felnőttek társasága,amiből nekem nem sok jut mostanság.
Csatlakozom!
4,5 éve vagyok itthon és iszonyúan unom már! Tegnap volt a beiratkozás a bölcsibe, okt-től megy a kisfiam. Egyik szemem sír azért és csak a másik nevet. Mert utána nagyon keveset fogom látni őket, brühühüüüü :(((( És a rohadt házimunkát és a főzést is a velük töltött idő rovására kell majd megcsinálnom, és akkor még nem szólva az edzésről, pihenésről, na meg a páromról.
Mindezt hogy fogom a meló utáni 3 órába beilleszteni????
Na ezt a részét nem várom, csak azt, hogy végre egész nap emberek között lehessek és újra csinosan öltözhessek fel (nem, én nem veszek magassarkút és szoknyát a játszóterezéshez, oviba hordáshoz...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!