Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek elege van az otthonlétből és már menne dolgozni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

14 hónapos a fiam és talán jön a kistesó is:) Nem vágyom kimondottan dolgozni, de ha olyan munkát fogok ki, amit megéri elfogadni, visszamegyek.

Nagyon kétoldalú a hozzáállásom: imádok itthon lenni és a háziasszonyt játszani, de vágyom a szakmai elismerésre is.

2011. ápr. 13. 17:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is 5 éve vagyok itthon(pontosan 5 éve 2 hónapja).

Nekem is 2 gyerekem van,5 és 2 évesek.

2 hét múlva kezdek dolgozni,még szabin vagyok,nagy ovis,kicsi már 2 hónapja bölcsis.

Szívem haza húz,eszem melóba,de döntött a MUSZÁJ:)

Várom is meg nem is:)Izgulok,hogy mindenhol helyt tudjak állni:anyuka,feleség,dolgozó nő,háziasszony,testileg-lelkileg,mindenhogy.De mások is megcsinálták és csinálják,akkor én miért ne,simán kisujjból kirázom:)))Ezzel bíztatom magam.

2011. ápr. 13. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen egy éves a fiam, de már holnap mennék dolgozni( mit mennék, repülnék mint a szél) ha lenne hova.
2011. ápr. 14. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Azt hittem,hogy csak én vagyok így ezzel!Igen,szeretnék visszamenni dolgozni,de esélytelen,leghamarabb a kisfiam 3. szülinapja után,amikor az ovi elkezdődhet számunkra.

Amúgy jól érzem magam,de valóban kell a környezetváltás,a felnőttek társasága,amiből nekem nem sok jut mostanság.

2011. ápr. 14. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Csatlakozom!

4,5 éve vagyok itthon és iszonyúan unom már! Tegnap volt a beiratkozás a bölcsibe, okt-től megy a kisfiam. Egyik szemem sír azért és csak a másik nevet. Mert utána nagyon keveset fogom látni őket, brühühüüüü :(((( És a rohadt házimunkát és a főzést is a velük töltött idő rovására kell majd megcsinálnom, és akkor még nem szólva az edzésről, pihenésről, na meg a páromról.

Mindezt hogy fogom a meló utáni 3 órába beilleszteni????

Na ezt a részét nem várom, csak azt, hogy végre egész nap emberek között lehessek és újra csinosan öltözhessek fel (nem, én nem veszek magassarkút és szoknyát a játszóterezéshez, oviba hordáshoz...) :)

2011. ápr. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!