Tobb gyerekkel, tobb ev otthonlet utan visszemnni dolgozni. Kinek, hogy sikerult az atallas?
Figyelt kérdés
Igazabol minden erdekel. 3 gyerekunk van, kb 1 ev mulva megyek vissza, akkor lesz elsos a nagy, ovis a kozepso es bolcsis a legkisebb. Semmi nagyszuloi/egyeb rokoni segitsegunk nincs, Budapesten elunk, forgalomtol fuggoen 35-70 perc kocsival a munkahelyem. Bar lehet atraknak egy olyan helyre, ahol meg parkolni keptelenseg, hat az meg nagyobb szivas, ha tomegkozlekednem kene. Szoval erdekel kinek hogy ment a logisztika (3 kulonbozo intezmenybe kell leadni es osszeszedni a gyerekeket), de az osszes egyeb is. En tenyleg azt erzem lelassultam itthon, nektek mennyi ido volt visszaallni agyilag is? Stb. Barmi tapasztalatot szivesen hallgatok.2017. okt. 19. 20:14
1/3 anonim válasza:
Én kb fél éve álltam vissza.Szintén 3 gyerekes semmi segítség , mi is pestiek vagyunk.Apuka egyéni vállalkozó , hát ő se nagyon tud a gyerekekért ugrálni...Először 6 órába mentem vissza.Akkor volt a legkisebb 2 és fél éves , ő bölcsiztettem , középső kiscsoportos , legnagyobb középső csoportos volt.Hát mit ne mondjak nekem tömegközlekedéssel kellett megoldanom , mert jogsit még nem raktam le(félek a vezetéstől) , viszont jövő hónapban elkezdem , mert így eléggé rákényszerülök.Most szeptembertől egy fokkal könnyebb , mert most 1 helyre járnak , de így sem egyszerű.Ovi kezdésre viszem őket és ovi zárásra érek értük oda.Viszont most már kezd nem annyira fárasztó lenni.Inkább rutinszerű.De tény , hogy semmire nincs időm (intézkednivaló , nagy rendrakás , kiadós ebéd készítése hétköznapokon).Úgy , hogy kezdem fontolgatni , hogy keresek valami gagyi esti melót , amíg nem lesznek nagyobbak és a kiadások sem olyan vészesek még.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok.Még annyit szeretnék hozzátenni , hogy a gyerekeken nagyon érződik , hogy ez idő alatt , mennyire keveset vagyunk együtt.Tehát én az esti munka mellett voksolok , hogy többet lehessek velük.De ez az én szemszögem , meglátásom.(Végülis én így is úgy is fel vagyok hajnal 2-3-ig és kelek 6-kor , tehát ezt az időt fogom inkább munkával kitölteni.)
3/3 anonim válasza:
3 gyerek mellől, 7 év itthonlét után mentem vissza dolgozni. Nekem szerencsém volt, mert találtam 6 órás állást, és kocsival viszonylag hamar be is érek.
Az utolsó másfél év itthon lét nekem már sok volt, úgyhogy én nagyon szívesen mentem vissza dolgozni. Nem volt probléma az átállással. Nagymama nálunk sincs, nálunk a férjem is munkahelyet váltott közben, ahol nem napi 10-12 órát, csak 8-9-et kell dolgozni, úgyhogy ő be tud segíteni a napi logisztikába.
A gyerekeken persze érződik, többet lógnak rajtam, mikor itthon vagyunk, meg így többet vannak az oviban, és kevesebb idő jut az itthoni játékokkal játszani, úgy látom, ez is hiányzik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!