Most ez hogy működik akkor?
Figyelt kérdés
Február 5.-én született a kislányom. Gondolom az első családit és GYES-t márciusban kapom meg, de hogy lesz, visszamenőleg megkapom időarányosan a februárit meg hozzá a márciusit, vagy csak a februárit kapom márciusban? És az egyszeri anyaságit is márciusban kapom meg? Nem kártyára utalják, hanem készpénzben kapom. Nem tudom hogy működik, ő az első gyerekem.febr. 25. 14:07
1/8 anonim válasza:
Gyest fogsz kapni? Nem volt munkahelyed?
Ebben az esetben a gyest és a csp-t is meg kell igényelni és a februárit majd márciusban kapod ahogy írtad is. Az egyszeri anyaságit akkor kapod, amikor beadod az igénylést. Van valamennyi átfutási idő, sajnos nem tudom mennyi. Arra egy kicsit várni kell majd.
2/8 anonim válasza:
Mindent igényelni kell, automatikusan nem utalnak semmit. Leadtad az igényléseket?
3/8 anonim válasza:
Utólagos kifizetés van, márciusban a februárit kapod részarànyosan.
4/8 anonim válasza:
Az előzőeket kiegészítve, az anyaságit péntek délután igényeltem, aznap megjött a határozat, és kedden a számlámon volt a pénz. Postán sem tarthat sokkal tovább.
5/8 A kérdező kommentje:
Persze mindent megígényeltem már és nem, nem volt munkám mikor terhes lettem és előtte sem (hogy miért, az teljesen lényegtelen).
febr. 25. 15:33
6/8 anonim válasza:
Ok, én csak azért kérdeztem, mert nem mindenki van tisztában azzal, hogy mi a csed, gyed, gyes. Van, aki keveri. Így tudtunk számodra hasznos választ adni. 1-es válaszoló.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi egyes. Csak itt sokan ítélkeznek rögtön ha valakinek pl nincs munkája úgy, hogy azt sem tudja miért nincs. Mi lombikoztunk és nem tudtam a munkám összeegyeztetni a meddőségibe járással. Ezért felmondtam és annak szenteltem az életem, hogy sikerüljön a baba. szerencsére megtehettük anyagilag, hogy nem dolgoztam.
febr. 25. 16:31
8/8 anonim válasza:
Ha valóban nem számítana, nem remegnél érte. 38000 ft nem nagy összeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!