Munkanélküliként megyek csedre sajnos, mekkora összegre számíthatok?
Figyelt kérdés
Előtte nem voltam munka nélkül sosem, sajnos egy szerencsétlen véletlen nélkül maradtam. Eddig 420.000 bruttót kerestem, de az álláskeresési miatt gondolom jóval kevesebb leszdec. 6. 11:32
2/10 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy ilyenkor csak a gyes jár ami édeskés.
3/10 anonim válasza:
1, rosszul.
Ha az álláskeresési folyósítása alatt szül és ezzel együtt megvan az egy éve, akkor jár.
A minimálbérből számolják ebben az esetben, ha a korábbi bére nem volt annál kevesebb.
4/10 anonim válasza:
A szülés pillanatában álláskeresésin leszel még?
5/10 A kérdező kommentje:
Igen azon leszek
dec. 6. 12:13
7/10 A kérdező kommentje:
Hat ez szomorú akkor
dec. 6. 14:10
8/10 anonim válasza:
Terhesen lettel munkanelkuli ?
Terhesen nem kuldhetnek el, ha meg elotte, akkor vedekezni kellene amig nincs munkad ...
9/10 A kérdező kommentje:
Próbaidő alatt…. Utolsó napon. Ha nem tudod a történetet akkor ne mondj semmit. Előtte majdnem 10 évig ugyanott dolgoztam, csak jobb lehetőségnek látszott aztán váltottam.
dec. 6. 14:45
10/10 anonim válasza:
Nem szólok semmit, csak akkor ne siránkozz , hogy miért csak a minimálbérre kapod a gyedet …
Tehát a három hónapos próbaidő alatt lettél terhes , akkor most te szerinted kinek a hibája , hogy ennyit kapsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!