Az első és a második gyerek között nem mentem vissza dolgozni. Így lehet ez a második és a harmadik között is?
Az első gyerekkel voltam itthon gyeden, amikor terhes lettem a másodikkal. A második gyerekkel táppénzre mentem. Az első gyerekre a gyedet, a másodikra a táppénzt kaptam egyidejűleg.
Úgy néz ki, hogy a harmadik babámat várom. A második gyermekemmel még gyeden vagyok. Ugyan az lesz az eljárás, mint előzőleg?
Elhiszem, hogy létezik ilyen táppénzcsalás.
Én az előző kettő terhességem alatt is veszélyeztett voltam. Az egészségügyi részébe most nem mennék bele.
Valóban nem tudok terhesen dolgozni.
Mit tud kezdeni ezzel a munkáltató?
Alap esetben a munkáltatók nem szoktak ezzel vacakolni.
Ha valakit felvettek a helyedben, akkor illik jelezni, hogy csak azért akarod megszűntetni a fizetés nélküli szabidat, hogy táppénzre mehess.
Meg komolyan, fent a buuuzik a szemünket kilopják, elcsalnak mindent, még a wc papírjukat is mi fizetjük, de nehogy a kis ember egy fillérrel is többet kapjon.
Majd ha lesz egy stadionom az utcámban elgondolkozom.
"Valóban nem tudok terhesen dolgozni.
Mit tud kezdeni ezzel a munkáltató?"
A munkáltató ezt mondhatja: De Jucika, hiszen maga nem is dolgozik, hiszen otthon van a gyerekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!