Ebben az esetben nem fog járni CSED, GYED?
Első munkahelyem (7,5 év) elkerültem egy új munkahelyre, ahol 1,5 évet töltöttem (el kellett jönnöm, borzalmas volt - a főnök kikezdett velem - pszichiáter lett a vége).
Már pont a lombik programot kezdtük el.. Tehát alapból nehéz a helyzetem. Elkezdtem dolgozni (egy hónapja) egy olyan helyen, ahol egy év határozott szerződéssel vettek fel, csak szóban ígérték, hogy határozatlanra teszik majd.
A lombikot abba kellett hagyni, mert ugye hogy nézne ki, meg rögtön szabadságok stb. nem tehetem meg;(( A kérdés lényege: ha valami csoda folytán mégis sikerülne a baba, és nem hosszabbítanak mégsem, elesek minden járuléktól? CSED és GYED-től is? Köszönöm:(
Lenne egy hely most, ahova felvennének, ott a szokásos 3 hó után határozatlan és amúgy sem az lett it amit ígértek, persze akkor még jobban húzódik a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!