Mi a helyzet ilyen, esetben ha nem fog járni táppénz a terhesség végéig?
Február 15.én kezdtem a munkahelyemen,ma tesztelem egy pozitívat.3 lombikon vagyunk túl gyakorlatilag azt mondták soha nem lesz gyerekünk természetes úton,tehát nem volt tervezett,de iszonyatosan boldog vagyok. Nem is érdekel a pénz,csak azért szeretnék tisztán látni. Tehát idén február 15.én kezdtem ezen a munkahelyen,előtte fél évig nem dolgoztam. Szinte biztos,hogy veszélyeztetett terhesnek leszek nyilvánítva,szinte azonnal,de a 12.héttől biztosan. Viszont akkor ahogy olvasgatok,nem jár nekem végig a táppénz???És akkor utána mi lesz,hogy lesz?
(most tekintsünk már el attól,hogy el kezdjék írogatni,hogy miért kell táppénzre menni,meg milyen munkakör stb stb,a kérdésre szeretnék választ kapni)
Köszönöm
Nem hogy végig nem fog járni, de kb. 1 hónap jogosultságod van. Ennyi.
Utána semmi.
És így csedre, gyedre se leszel jogosult, mert a szülés pillanatában nem leszel biztosított
Nem tudom, lehet abszolut nen hasznos a valaszom, de lehetnel egyeni vallalkozo is, h a szules pillanataban biztositott legyel es meglegyen a 365 nap 2 even belul.
Gratula a babahoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!