Hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

26éves vagyok a férjem 37!

Jelenleg nincs olyan munkám ahonnan eltudnék menni szülni.

Bevállalnátok hogy gyesre szültök

Vagy várnátok a megfelelő munkahelyre?

Azért a férjem se lesz már fiatalabb ami kezd aggasztani egy kicsit baba vállalás szempontjából…

2022. dec. 21. 10:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg vagy róla győződve, hogy minden klappol, akkor vállalj gyereket. A te döntésed.

Nem minket kell meggyőznöd, miért vagytok elég jó helyzetben hozzá.

2022. dec. 22. 12:05
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem troll kérdés ez?

A kérdező előadja, hogy még gyedet se kapna, csak gyest, brühühühü, hogy tudna ebből a babájának pelenkát venni.

Aztán egy csomó válasz után benyögi, hogy 26 évesen már saját családi háza van és két autójuk.

2022. dec. 22. 12:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Részemről még mindig az a kérdés, hogyha a férjeddel, mint fő pénzkeresővel történik valami, amíg te otthon babázol, akkor mit csináltok? Értem, hogy van ház, meg egy autót akár el is lehet adni vész esetén, de azért kevés olyan fiatal pár van, ahol megtakarításokból, meg havi 35 ezer bevételből akár egy évig is megtudnak élni egyéb rendszeres jövedelem nélkül. Nekünk van tetemesebb összeg a számlánkon is a ház meg az autó mellé, de még ígysem vállalnék GYES-re babát. Te vállalhatsz.

A te életed, a te döntésed. Lelked rajta, engem nem zavar.

2022. dec. 23. 11:59
 24/27 anonim ***** válasza:

"Aztán egy csomó válasz után benyögi, hogy 26 évesen már saját családi háza van és két autójuk."

Mondjuk valószínűsíthetően azért a pasi dolgozott meg leginkább.

2022. dec. 23. 12:04
 25/27 anonim ***** válasza:

Ja, én a "saját ház" kifejezést úgy értettem, hogy az kizárólag a kérdezőé.

Mondjuk tényleg életszerűbb, hogy ha közös a ház, akkor a 37 éves férfi rakta bele a zömét anyagilag.

De ha közös a ház, akkor is nevetséges, hogy a nyitóban ezt, meg a két autót nem írta le. Két autót sem azok szoktak fenntartani, akiknek hó végén ki van centizve a pénzük.

2022. dec. 23. 14:05
 26/27 anonim ***** válasza:

Egy 26 éves nőnek hogy lenne saját maga által megkeresett pénzből saját háza? Max örökség illetve közös ingatlan. Nem mondom, vannak kivételek, akik nagyon fiatalon dolgozni kezdtek, tettek érte, hogy jól is keressenek, akkor akár meg is valósítható.

De akinél a CSED/GYED-hez szükséges munkaviszony sem adott, GYES-re akar szülni, ott szerintem kizárhatjuk, hogy az illető ebbe a kategóriába tartozzon.

2022. dec. 23. 14:16
 27/27 anonim ***** válasza:
26 éves vagy, nem dolgozol, de van saját házad. Nagyon ügyes vagy. Akkor ki tudod adni a házadat, és az kipótolja a GYES-t.
2022. dec. 24. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!