Ha több hónapnyi CSED-et nem utaltak még, akkor azt mind egyszerre fogják?
Figyelt kérdés
Májusban leadtam az igénylést, júniusban a kiegészítő dokumentumokat is, de a munkáltatóm jó sokáig nem is foglalkozott vele, valamikor júliusban adta le a papírjaimat a könyvelőnek. Mikor és hol kezdjek el utánajárni, hogy vajon miért nem jött meg még? Lehet, hogy most szeptemberben fogják utalni az egész eddigit egyben?
Köszönöm a segítséget!
2022. aug. 25. 17:04
11/13 anonim válasza:
Jah és szerintem a telefonszám is szándékosan van elrejtve!
12/13 A kérdező kommentje:
Na, a munkáltató nem csatolta a szülés várható időpontját, elvileg erről kellett volna kapnom egy levelet, hogy azt még hiányolják, de nem kaptam, úgyhogy e-papíron kell csatolnom. Különben sosem küldték volna a csedet, sőt, azt mondta a kezelő, hogy mondjam meg, hogy nem kaptam felszólító levelet, mert ha csak simán trehányságból nem válaszoltam volna, akkor elutasítható lenne a csed kérelmem. Móka az ügyintézés! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2022. aug. 29. 11:02
13/13 anonim válasza:
Nah bassssszus
Azért ez igen gáz🤯😤😤😤
De a lényeg a siker
Telefonszámot leírom, mert a kép eltűnik idővel
1/288 5100
1/288 5169
1/288 5170
Ügyintező melléke: 4.0
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!