Ha több hónapnyi CSED-et nem utaltak még, akkor azt mind egyszerre fogják?
Májusban leadtam az igénylést, júniusban a kiegészítő dokumentumokat is, de a munkáltatóm jó sokáig nem is foglalkozott vele, valamikor júliusban adta le a papírjaimat a könyvelőnek. Mikor és hol kezdjek el utánajárni, hogy vajon miért nem jött meg még? Lehet, hogy most szeptemberben fogják utalni az egész eddigit egyben?
Köszönöm a segítséget!
Telefonszámon ahol érdeklődni lehet jól eldugták:
Nehezen vették fel anno nekem, de utána gyorsan segítettek.
( nálam náluk beragadt a rendszerben a fizetés indítása.. manuálisan állították át)
Én is így voltam. Felhivtam őket és közölték hogy a könyvelő 2 hónappal később adta le a papírokat
Aztán 1 hónappal később megint telefonáltam megint mert nem jött pénz, de ők sem tudták miért.... fél úton elakadt🤦♀️
Muszáj zaklatni őket mert képesek "elfelejteni"
Nekem 5 havi csedet utaltak végül egy összegben
5-ös vagyok. Én is hívtam őket, bár tényleg nem volt egyszerű. Az a tájékoztató baromi hosszú. Én amúgy a második telefonszámon értem el őket végül.
Kiderítettük, hogy a könyvelőnek augusztus 22-én végre sikerült hiánytalanul beküldenie mindent. Szóval majd szeptember elején lesz is belőle pénzem. Mókás arc ez a könyvelő..... :/
8
Mondtam hogy nem lesz könnyű🤓
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!