Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A CSED-hez hogyan kell lezárat...

A CSED-hez hogyan kell lezáratni a táppénz idejét?

Figyelt kérdés
November közepére vagyok kiírva, és elvileg szülés előtt 4 héttel lehet igényelni a CSED-et, akkor október közepén elhozom az utolsó táppénzes papíromat a háziorvostól és szólok neki, hogy zárja is le a táppénzt? Vagy lehetek addig táppénzen míg meg nem szülök és utána lezárni a táppénzt és igényelni a CSED-et?
2022. aug. 2. 21:08
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Jah igaz. Kamuzok. :(

Jó szar életem lehet, basszus. Igazad van... Elvégre nem mindenkinek lehet fos gyártó gyereke és saját lakása.

2022. aug. 4. 14:12
 32/42 anonim ***** válasza:
Gondolom ideges vagy, hisz csóróként téged elég érzékenyen érint a rezsicsökkentés eltörlése, ráadásul szabadságod sincs és bevételed sincs, mert tőlünk kuncsaftoktól függ a bevételed, de azért szedd már össze magad ember, nagyon ciki amit itt vergődsz :( szomorú olvasni
2022. aug. 4. 14:52
 33/42 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a ciki, hogy itt bizonygatod milyen jó az életed, meg hogy nem vagy szegény stb. Hol ott lejön az írásodból, hogy egy ilyen luxus nyaralást meg se engedhetsz magadnak. Közben bizonygatod azt is mekkora boldogság a gyerek, hol ott gondolom idegbajod van már tőle és a házasságod is romokban. Hidd el nagyon sok a gazdag ember, az infláció nem érint semmilyen formában se engem. De feltehetőleg téged igen, ha ennyire ezen ugrálsz. Helyedben inkább összekapnám magam.
2022. aug. 4. 17:50
 34/42 anonim ***** válasza:

“ Hol ott lejön az írásodból, hogy egy ilyen luxus nyaralást meg se engedhetsz magadnak. ”

Igazából ez csak rád igaz, azért vagy képtelen magadtól is írni valamit, engem ismételgetsz butuska :)

“ Közben bizonygatod azt is mekkora boldogság a gyerek”

4 oldalnyi komment van, egyben sincs ilyen leírva. Ezt megint csak benézted, ahogy eddig úgy mindent :)

Sajnáljuk továbbra is, hogy semmi örömöd az életben, csóró vagy és irigykedsz, de ez a vergődés egyre gázabb tőled

2022. aug. 4. 18:07
 35/42 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Tudom régi kérdés, de hátha valaki figyeli mêg. Nem volt a saját háziorvosom, csak helyettesítő és szerintem nem jól zárta le a táppénzemet. Lényeg, hogy a szülés várható időpontja augusztus 10. Folyamatos táppénzen vagyok egy ideje, mint veszélyeztetett terhes. Aug 1tol szeretném igényelni a CSED-et. Erre ma a doki úgy zárta le a táppénzemet, hogy aug 1tol keresokepes vagyok. Ezt nem merem bevinni a munkáltatónak, félek elküld azonnal. Így kellett lezárnia a papírt? Az orvos is rohadt bizonytalan volt. Ezért félek.
2023. aug. 1. 15:46
 36/42 A kérdező kommentje:
Kérdezz rá a haziorvosodnal,lehet elīrták.
2023. aug. 2. 11:02
 37/42 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, ahhoz, hogy CSED-et kaphass, meg kell szüntetni a tp-t. Várandósság alatt nem rúghat ki!
2023. aug. 2. 17:55
 38/42 anonim ***** válasza:
Rákerdeznek a dokinál,de két hét szabin van. Mindegy leadom így nem érdekel mar.
2023. aug. 2. 20:27
 39/42 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi a helyzet
2023. aug. 3. 00:18
 40/42 anonim ***** válasza:
Oksi. Leadom, aztán majd szólnak ha nem jó. Maximum kapok egy levelet a postán, hogy felmondtak. :)
2023. aug. 3. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!