Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A CSED-hez hogyan kell lezárat...

A CSED-hez hogyan kell lezáratni a táppénz idejét?

Figyelt kérdés
November közepére vagyok kiírva, és elvileg szülés előtt 4 héttel lehet igényelni a CSED-et, akkor október közepén elhozom az utolsó táppénzes papíromat a háziorvostól és szólok neki, hogy zárja is le a táppénzt? Vagy lehetek addig táppénzen míg meg nem szülök és utána lezárni a táppénzt és igényelni a CSED-et?
2022. aug. 2. 21:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Én már idén voltam nyaralni, nem csak hazudozom a neten, mint te, meg mint láthatod, a csed-ről van szó, magyarán gyerek még sehol :)

De hát akkor buta, mint te, az szöveget sem tud értelmezni

2022. aug. 4. 11:44
 22/42 anonim ***** válasza:

“ Te vagy aki gyereket potyogtat hogy pénzt kapjon.”

Mi, dolgozó emberünk a munkánk után kapunk pénzt :) sajnálom tényleg, hogy neked nincs munkád

2022. aug. 4. 11:45
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Luxus nyaralásra tartasz és nincs jobb dolgod, mint velünk, pórnéppel vitázni? Ja, persze, hagyjuk már... Ennél szánalmasabb nem is lehetnél... 😂

Ja, de...

2022. aug. 4. 11:54
 24/42 anonim ***** válasza:
Gondolom ha egyszer lesz munkahelye és beteg lesz, akkor a táppénzt is visszaadja, hisz az nem jár neki :D
2022. aug. 4. 12:19
 25/42 anonim ***** válasza:

Milyen táppénz? Vállalkozó vagyok.

Tipikus ircsi szarus pelus cserélgetők vagytok, akik nem jut jobb "munka" a gyerek potyogtatástól. 🤭

2022. aug. 4. 12:30
 26/42 anonim ***** válasza:
:) én speciel élelmiszerbiztonsági vezetőként dolgozom, nem takarítóként, mint te és nekem jár évi szabadság is, táppénz is, cafeteria is, elhiszem, hogy irigykedsz :)
2022. aug. 4. 12:49
 27/42 anonim ***** válasza:
Mj a szarra lennék irigy? Nekem legalább telik luxus nyaralásra. 🤣
2022. aug. 4. 13:25
 28/42 anonim ***** válasza:

Szerinted neked vezetőként nem? Meg 30 évesen saját hitelmentes házra? :) babám, kicsit el vagy tájolva.

Csúnya dolog az irigység, míg te mehetsz gürizni betegen, rokkantan, addig mi élvezzük a munkánk gyümölcsét

2022. aug. 4. 13:33
 29/42 anonim ***** válasza:
Alkalmazottként, hogy a szarba fogod élvezni az életet? Már most több a vagyonom mint neked...
2022. aug. 4. 14:01
 30/42 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy nekem nem az interneten való kamuval való dicsekvés az életem, mint neked, hanem van valódi életem, jól fizető biztos állásom, ami nem másoktól függ, mint a te bevételed, van saját építésű házam, családom, jah és idén 2x voltam nyaralni, mert szabadságom is van, neked oedig nincs :(

Hát barátom, elég sz.r életed van az enyémhez kepest

2022. aug. 4. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!