A CSED-hez hogyan kell lezáratni a táppénz idejét?
Én már idén voltam nyaralni, nem csak hazudozom a neten, mint te, meg mint láthatod, a csed-ről van szó, magyarán gyerek még sehol :)
De hát akkor buta, mint te, az szöveget sem tud értelmezni
“ Te vagy aki gyereket potyogtat hogy pénzt kapjon.”
Mi, dolgozó emberünk a munkánk után kapunk pénzt :) sajnálom tényleg, hogy neked nincs munkád
Luxus nyaralásra tartasz és nincs jobb dolgod, mint velünk, pórnéppel vitázni? Ja, persze, hagyjuk már... Ennél szánalmasabb nem is lehetnél... 😂
Ja, de...
Milyen táppénz? Vállalkozó vagyok.
Tipikus ircsi szarus pelus cserélgetők vagytok, akik nem jut jobb "munka" a gyerek potyogtatástól. 🤭
Szerinted neked vezetőként nem? Meg 30 évesen saját hitelmentes házra? :) babám, kicsit el vagy tájolva.
Csúnya dolog az irigység, míg te mehetsz gürizni betegen, rokkantan, addig mi élvezzük a munkánk gyümölcsét
Úgy, hogy nekem nem az interneten való kamuval való dicsekvés az életem, mint neked, hanem van valódi életem, jól fizető biztos állásom, ami nem másoktól függ, mint a te bevételed, van saját építésű házam, családom, jah és idén 2x voltam nyaralni, mert szabadságom is van, neked oedig nincs :(
Hát barátom, elég sz.r életed van az enyémhez kepest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!