Ha lejár a gyes, tudok valamit igényelni a munkaügyi központba?
2 kérdést szeretnék feltenni.
1. 20 nap mulva lejár a gyesem, sajnos arra a pénzre is szükségem lenne. Esetleg ha beregisztrálok a munkaügyibe, tudok valamit igényelni?
Illetve a második kérdésem az lenne hogy ezután magam után kell fizetnem a tb-t? Köszönöm előre is a válaszokat.
Mint írtam bőven van pénzem hogy éljek, azt nem részletezem hogy miből mert nem rátok tartozik! Nem segélyre gondoltam hanem hogy vannak-e még például olyan tanfolyamok amik fizetnek, egy ismerősöm nemrég végzett el egy ilyet, tehát onnan tudom hogy van, de volt szó róla hogy ezt már "beszüntették".
Utolsó, nem fogok én neked semmit bizonygatni ha nem hiszed el hogy nincs kire bíznunk a gyermeket akkor így jártál. Tudod, nem mindenkinek vannak szülei meg testvérei.
11-es aha persze neked van gyereked, igen igen ráadásul 2. Nana, ne kontrázz már, úgysem hiszi el a kutya sem hogy van és ilyen barom vagy mindenhez.
Ha hiszed, ha nem, van 2.
Lehet számodra megdöbbentő, hogy más nem a csupasz seggére szül 2őt,de szokj hozzá a gondolathoz.
Akkor leírom:
Ha a kérdező munakhelyea megszűnik terhesség alatt, arról nem tehet.
És az van, hogy az oviba nem kötelező év közben felvenni a gyereket. Alapító okirat dönti el.
Megoldás a bölcsi lenne, HA van a környéken, és van hely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!