Ha másik megyébe költözök a kisfiammal van-e valami intézni valóm a GYED-del illetve családi pótlékkal?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy a folyósítás egységes vagy megyénként történő? Előre is köszönöm a válaszokat!2022. márc. 22. 08:04
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és bankszámlára kapom,ha ez esetleg számít.
2022. márc. 22. 08:05
2/7 anonim válasza:
Ha bankszámlára kapod,akkor nincs semmi.
3/7 qkker1 válasza:
Illik bejelenteni a lakcímváltozást, azon kívül semmi dolgod.
4/7 anonim válasza:
Bekell jelenteni a lakcímváltozást, akkor is ha csak a szomszédba költözöl, bármi miatt kaphatsz értesítést a kincstártól. Mindenhová bekell jelenteni, egy sima formanyomtatvány csak, semmi extra.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! 🙏🏻☺️
2022. márc. 22. 14:39
6/7 qkker1 válasza:
"Bekell jelenteni a lakcímváltozást, akkor is ha csak a szomszédba költözöl, bármi miatt kaphatsz értesítést a kincstártól. "
Automatikusan kapják az értesítést. Elköltöztünk, elfelejtettük a Kincstárnak bejelenteni, kb. két hét után jött a levél, hogy a csp-t az új lakcímünkre postázzák.
7/7 anonim válasza:
Én pedig miután új lakcím kártyát csináltattam, ki sem értem a kormányablakbol kaptam egy telefont, hogy ugye nem felejtem el hivatalosan is bejelenteni, különben felfüggesztik a családi pótlék és a gyes kifizetést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!