Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Miért baj ha egy kapcsolatban...

Miért baj ha egy kapcsolatban a férfi megy el gyesre, miért a nőnek kell mindig?

Figyelt kérdés
Csed oké... ott a nőnek kell ott lennie biológiai okok miatt de utána miért baj ha férfi vállalja a dolgot, ennyire le van maradva ez az ország.
2022. jan. 27. 17:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nálunk tervben van, hogy miután egy évet itthon voltam a gyerkőccel CSED-en, GYED-en, utána én visszamegyek dolgozni és apuka is itthon lesz egy évig. Anyagi megfontolásból és szerintem elme tisztulásból is jobban járunk így. :) Mellesleg a gyerkőc szerelmes az apjába, úgyhogy az ég világon semmi gond nem lesz ezzel.

A szoptatástól függően ez lehet tolódik pár hónapot, de ha szeretne, felőlem fél évre is itthon maradhat helyettem a végén. Szerintem semmi gond nincs ezzel.

2022. febr. 1. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!