Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megtudnád hogy a párod (férfi) miután összejöttetek, azokban a hetekben csalt tèged?
A történet szereplője a lány vagyok, akit az impozáns, kedves srác randira hívott, többször találkoztunk, volt csók is de annyira arrogánsnak és nárcinak gondoltam, hogy kiadtam az útját. Pedig a csillagot leígérte a randikkal és testileg is nagyon oda volt értem
Most, a történtek után több mint egy évvel:
A csávó abban a hónapban jött össze a jelenlegi barátnőjével, tehát javában csalta velem, én erről mit sem tudva. Hetekig szédített
Még mielőtt jönne a kioktatás: nyugi nem fogok bezavarni a kapcsolatukba, azóta nekem is van, de ritka gerinctelennek tartom, és szegény lány az álomkapcsolatáról posztolgat, mit sem sejtve erről
Ja és miért érdekel ez a sztori?- véletlen közös ismerős utjan láttam a képeiket, és igencsak meglepődtem:D
Te hogy reagálnál ha ez a párodról kiderülne? Szerintetek mással is csalhatja azóta is?
Volt pár randitok és elcsattant pár csók? Honnét tudod, hogy közben a másik lánnyal is ismerkedett? :D
Lehet te voltál a B terv….Lehet utánad be is jött neki az A terv.
Szerintem nagyon rápörögtél erre a témára . Ez nem megcsalás kategória.
Az, hogy ugyanabban a hónapban jöttek össze, mèg nem feltètlen jelenti, hogy javában csalta veled. Attól mèg simán lehet "álom kapcsolatuk".
Nem èrtem minek foglalkozol ezzel.
kiírta az összejövésük dátumát, és mi még utána javában találkozgattunk és hitegetett:D
tehát te összejössz valakivel 13-án és még 28-án még mással vagy és kavarsz ez szerinted oké?
Lehet akkor találkoztak elsőre és mondjuk bő egy hónap után mondták ki, hogy együtt . :D
Csak azt adták meg …. Mi is az első találkozót említjük meg mindig, pedig csak bő másfél hónap után lettünk hivatalosan is egy pár .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!