Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évvel idősebb a párom,sok a probléma a kapcsolatban.Mit tanácsoltok?
Ő 46 éves,gyermektelen.Én 32,van egy kislányom.A dolgot nehezíti,hogy mi csak ketten élünk egy idegen országban,nem nagyon van segítségem a kicsivel.
Ebből kifolyólag persze amikor együtt vagyunk is,hárman vagyunk.A párom szeretne összeköltözni,de először programozik a kislánnyal,mindent lassan csinál…ami önmagában nem rossz,de mivel ott “vendégek vagyunk”,a kislány néha felkel esténként,mert keres engem…megvigasztalom és alszik tovább.Viszont a párom(mivel nem élte át a szülőséget)szóvá tesz ilyesmiket.Ha egy este egyszer ez megtörtént,akkor hogy ő nem tudott aludni stb…a kislány 5 éves,valamennyire önálló,de persze hogy nem teljesen.Én azt látom,hogy velünk tervez a párom,mondta is,hogy család legyünk,illetve gyereket akar…viszont szerintem az ilyenek nem problémák,úgymond a szülőség része…és szerintem ő felfújja.Azt veszem rajta még észre,hogy aokszor frusztrált a munkája miatt is,illetve vannak öregedési jelei(ami tabu,csakúgy mint az érzelmek),és úgy öltözködik,mint egy 20 éves,féltékeny(pedig én dolgozom,felveszem a kislányt és megyek haza),nekem szívja a vérem,de vissza ezt már nem annyira szereti kapni és ami még nem jó,hogy néha nagyon kedves,figyelmes,munkába hoz nekem kaját,felvesz stb,máskor meg olyan diktátor,főnökösködő.Egyszerűen a mennyekbe repít utána meg a pokolba.Mély beszélgetéseket alig lehet vele kezdeményezni,mert vagy mindja:minden oké,vagy az lesz,minden megoldódik,vagy azt,hogy túl sokat drámázom.Mindent magában tart,a családja sem ismeri.Engem mindenki szeret a családjából és ma mondta a huga,hogy tartsak ki,mert nagyon szeret engem a párom,csak nehéz ember,senki sem érti,hogy miért ilyen ő,a családjával is távolságtartó.Én szeretem,ő is engem,de olyan nehéz szeretni,amikor elzárkózik….apecielt a problémáknál(ami nálunk csakis a “családosdi” miatt van),akkor bezár a kis barlangjába és azt mindja minden jó.Néha azt is érzem,hogy nem bízik bennem és fél,hogy elhagyom.Ezt már mondta is.Tudom,hogy össze-vissza,mindent írtam,ami jött.Mit tehetnék vele/magammal? Mert ezt a fent és lent csak úgy lehet bírni,ha az ember nagyon erős.
Pont az a baj, hogy hiába vén hozzád képest, de belül meg gyerek. Soha nem is fog felnőni agyilag. Közben pedig a házsártos, besavanyodott stílus ával ki fog készíteni.
Én szintet lépnék, keresnék egy fiatalabbat.
Ez nem a középkorúak krízise, ez alaptermészet. A krízis annyi lenne belőle kb, hogy fiatalosnak akar tűnni. Menekülj, ez jobb nem lesz, sőt.
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!