Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 évvel idősebb a párom,sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évvel idősebb a párom,sok a probléma a kapcsolatban.Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Ő 46 éves,gyermektelen.Én 32,van egy kislányom.A dolgot nehezíti,hogy mi csak ketten élünk egy idegen országban,nem nagyon van segítségem a kicsivel.

Ebből kifolyólag persze amikor együtt vagyunk is,hárman vagyunk.A párom szeretne összeköltözni,de először programozik a kislánnyal,mindent lassan csinál…ami önmagában nem rossz,de mivel ott “vendégek vagyunk”,a kislány néha felkel esténként,mert keres engem…megvigasztalom és alszik tovább.Viszont a párom(mivel nem élte át a szülőséget)szóvá tesz ilyesmiket.Ha egy este egyszer ez megtörtént,akkor hogy ő nem tudott aludni stb…a kislány 5 éves,valamennyire önálló,de persze hogy nem teljesen.Én azt látom,hogy velünk tervez a párom,mondta is,hogy család legyünk,illetve gyereket akar…viszont szerintem az ilyenek nem problémák,úgymond a szülőség része…és szerintem ő felfújja.Azt veszem rajta még észre,hogy aokszor frusztrált a munkája miatt is,illetve vannak öregedési jelei(ami tabu,csakúgy mint az érzelmek),és úgy öltözködik,mint egy 20 éves,féltékeny(pedig én dolgozom,felveszem a kislányt és megyek haza),nekem szívja a vérem,de vissza ezt már nem annyira szereti kapni és ami még nem jó,hogy néha nagyon kedves,figyelmes,munkába hoz nekem kaját,felvesz stb,máskor meg olyan diktátor,főnökösködő.Egyszerűen a mennyekbe repít utána meg a pokolba.Mély beszélgetéseket alig lehet vele kezdeményezni,mert vagy mindja:minden oké,vagy az lesz,minden megoldódik,vagy azt,hogy túl sokat drámázom.Mindent magában tart,a családja sem ismeri.Engem mindenki szeret a családjából és ma mondta a huga,hogy tartsak ki,mert nagyon szeret engem a párom,csak nehéz ember,senki sem érti,hogy miért ilyen ő,a családjával is távolságtartó.Én szeretem,ő is engem,de olyan nehéz szeretni,amikor elzárkózik….apecielt a problémáknál(ami nálunk csakis a “családosdi” miatt van),akkor bezár a kis barlangjába és azt mindja minden jó.Néha azt is érzem,hogy nem bízik bennem és fél,hogy elhagyom.Ezt már mondta is.Tudom,hogy össze-vissza,mindent írtam,ami jött.Mit tehetnék vele/magammal? Mert ezt a fent és lent csak úgy lehet bírni,ha az ember nagyon erős.

2022. jan. 16. 16:57
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Néha mondom neki,hogy nem kell,hogy velem legyen stb…arra mondja:nem megy itt senki sehova,megoldjuk egyutt.Máskor meg olyat mond,hogy ha ennyire nem bizok benne,akkor ennek ninca ertelme…es mondom,h hat akkor nincs…erre: neked ez csak igy menne? Mondott mar olyat is,h majd rajovok,h nekem jobb is akadna es akkor majd elhagyom.De volt hogy almomban suttogta:most mar mi mindig egyutt leszunk.Nem megyek sehova…de ezt 2 nap kulonbseggel.Es szerintem ezt direkt csinalja.Ez valami trukk,hogy oleb legyek…de amikor ellenallok,akkor mindig o lesz az…
2022. jan. 16. 17:41
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem engedi,h a legjobb baratjaval szamot csereljek,mert nem bizik benne,mkndtam neki: hat de bizz bennem.(azert lenne csak kapcsolat koztunk,mert van a kislanyomhoz korban passzolo kisfia a haverjanak es jo lenne,ha tudnanak egyutt jatszani.) Plusz kerdezte:hol vagy? Mondtam itt es itt.Erre: szoval a randizgatas belefer,de hogy velem talalkozz,az nem.Nem is volt megbeszelve a tali…de tudta,hogy akkor raerek….nehogy rosszat csinaljak.
2022. jan. 16. 17:46
 13/29 A kérdező kommentje:
Es meg annyi:nem akar sehova menni,ha mondom neki,hogy menjunk setalni,o faradt.Nagyon ritkan megyunk el,es akkor is ha o akarja.De mondta,hogy o nem akar befasultan ulni a kanapen,amig en fozok,nem akar ilyen uncsi eletet,m masoknak.De konyorgom!hat akkor mozduljunk ki! De akkor meg:tul tervezgetos vagyok,h en mondom:jovo hetvegen nem megyunk el valahova?!de a szakitason kivul mast nem tudnatok tanacsolni? Hogy ezeken valtoztassunk?
2022. jan. 16. 17:50
 14/29 anonim ***** válasza:
97%

Volt egy hasonló párom. Az elején még csak az zavarta, hogy éjjelente felkel a lányom. Aztán szépen lassan minden elkezdte zavarni, de közben meg nagyon jól elvolt vele. A vége az lett, hogy megütötte.

Nekem is mondogatta a családja, hogy tartsak ki, mert imád engem. Már tudom, hogy csak azért mondták, mert tudták hogy soha senki nem fogja elviselni.

Bárcsak léptem volna az első jelek él.

2022. jan. 16. 18:06
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Azonnal hagyd ott a francba.
2022. jan. 16. 18:09
 16/29 anonim ***** válasza:
19%
Kíváncsi volnék az ö verziójára is!
2022. jan. 16. 18:18
 17/29 anonim ***** válasza:
96%
Elmebeteg vènember, tudod ki szenvedne vele.
2022. jan. 16. 18:23
 18/29 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy kérdező te elolvasod a válaszokat? Csak tolod itt a panszkodást de minek? Elhagyni úgy sem fogod mert egy debil vagy te is akárcsak a pasid....panaszkodjál nyugodtan azt a legkönnyebb.
2022. jan. 16. 18:32
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen mas megoldas mint a szakitas? Azt hiszed megvaltoztathatod? Tipikusan bantalmazo kapcsolatban elsz. A buta pasid kenyehez kedvehez igazitod az eleted es a gyereket is. Ha neked jo igy hogy igy eld le az eleted hogy "beluska ne kiabalj mar"beluska nem ugy gondoltam" beluska ne vadaskodj mar" "beluska ne duzzogj mar" "beluska akkor nem csinalom" "beluska akkkor megteszem" "beluska ne haragudj" "beluska most mi a baj mar megint"...akkor ok.
2022. jan. 16. 20:01
 20/29 anonim ***** válasza:
91%

és a kisgyerek édesapjával mi a helyzet?

mert oké, hogy odaszoktatod egy idegenhez, de nem ő az apja.

am én a fordítottját szoktam ennek átélni.

egyedülálló apa vagyok és több nőmön is észrevettem, hogy zavarja amikor beszélgetés közben a 6 éves kislányom néha közbevág.

én nem sza rozok, ha ilyesmit látok, vagy a türelmetlenség jeleit veszem észre a nőn szakítok és kész.

nekem a gyerekem az első.

és igen szokott olyan lenni, hogy éjszaka felkel és bebújik mellém az ágyba.

vagy szokott olyan is lenni, hogy arra ébredek, hogy mellettem alszik.

azonnal kivágnám az olyan nőt akinek ez problémát okozna.

2022. jan. 16. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!