Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lehet probléma a kapcsolatban?
Ha jól értem, az új pár közös gyerekének a tanára, úgy érted.
Minden csak intelligencia kérdése. Mármint a tanár (volt partner) intelligenciáján múlik. Ha ő korrektül viselkedik a gyerekkel, akkor működik. De simán el tudok képzelni olyan aljasokat, akik a mit sem sejtő, ártatlan gyereken bosszulják meg vélt vagy valós sérelmüket. Akinek a partnere volt, az remélhetőleg ismeri annyira, hogy megsaccolja, kell-e ilyentől tartani. Ha igen, akkor számolni kell azzal, hogy adott esetben a gyereket el kell majd menekíteni onnan. Igazgatónak szólni, harcolni a gyerek igazáért ebben az esetben nem érdemes.
#1.
Ere is gondoltam, meg arra is, ha a tanár és az exe, közös dolgokat kell csináljanak. Pl.: szülői értekezlet, SZMK dolgok, nyaralásnál kíséret,...
Ha jól sejtem, érintett vagy, méghozzá te vagy az új partner, és van közös gyerek.
Nos, ha a gyereketek iskolás, akkor minimum 7 éve veled van a párod. Ha eddig hűséges volt, miért csalna meg most az exével?
Mondjuk ha normális, akkor ottalvós kirándulásnál nem küzd a tanárnál, hogy kísérő szülő akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!