Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Volt már oly a hogy inkasszózt...

Volt már oly a hogy inkasszóztak valaki számláját CSEDnel, GYEDnel? Nem nézik hogy gyerek utan kapja az ember?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 14:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%

GYES-ből és a családiból nem vonhatnak!

Viszont mivel van gyereked ezért könnyebben adnak részlet fizetést ha ezzel el lehetetlenitik a mindennapi megélhetés minimumot.

Így szerintem jobban jársz ha eggyezketsz. És akkor még marad is a pénzből és előbb utóbb a tartozást is kifizeted.

Ha viszont még húzni halasztani akarod és nem vissza fizetni nyiss másik banknál másik számlát és utaltasd oda 1,2 hónapig nem fognak megtalálni..

De szerintem jobban jársz ha eggyezketsz!!!

2021. nov. 4. 08:36
 12/20 A kérdező kommentje:

Annyi ideje már náluk van az ügy.

Na de csak küldenek már róla előtte valami hivatalos levelet inkasszóról nem?

2021. nov. 4. 08:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkasszó 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Még mindig nem ment át, hogy a szó amit keresel az a letiltás???

Az inkasszó teljesen más. C.P.

2021. nov. 4. 08:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a náluk? Még a bank? Akkor keresd fel őket és próbálj egyezkedni. Netán követeléskezelő? Akkor őket keresd fel, és kezdj el egyezkedni. Ezekben a stádiumokban még egész jó megegyezéseket lehet kötni. Nem tudom, hogy milyen összegről van szó, de mindenképp jobban jársz, ha nem várod meg a letiltást. Ha elrendelik a végrehajtást, ott már b@szhatod. Be fogják vasalni rajtad az uzsora szintű kamatokat, meg a végrehajtói költségeket is. Vagy persze élhetsz úgy életed végéig, mint valami csatornában bújkáló patkány. Ha csak nem köztörvényes bűnözői, vagy koldus létre készülsz, akkor kizárt, hogy előbb vagy utóbb ne legyen olyan jövedelmed, amire rá tehetik a kezüket. És még egy rossz hír. Minél később történik ez meg, annál jobban fog neked fájni anyagilag. Tudod, a kamatok gyűlnek.
2021. nov. 4. 10:18
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

12*

Inkasszo általában cégeknél van. És nem kapsz róla értesítést csak a banktól de azt is csak utána miután vonták.

Magán személynél nincs inkasszo.

2021. nov. 4. 15:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Nem kapsz róla értesítést, csak sms-t (ha van a számládhoz) hogy inkasszózták és mindent levettek. Ismerősömmel megtörtént. Utána pár nappal kapta a hivatalos levelet, de a tiltás természetesen gyorsabb volt. Fel kell keresned a végrehajtót, és miután megegyeztetek egy uzsorakamatos végrehajtói és minden egyéb díjjal, kamattal megterhelt összeg törlesztésében, még napok mire leveszik az inkasszót. Addig minden ami addig arra a számlára kerül, viszik. Teljesen mindegy hogy családi pótlék vagy egyéb segély-e.
2021. nov. 7. 17:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
15: De magánszemélynél is van inkasszó. Sajnos tudom :(
2021. nov. 7. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez van. Adós, fizess!

A kérdező és a 15-ös kommentelő is.

2021. nov. 8. 07:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj kedves utolsó, már a 4x-es összeget kifizettem azóta... Úgyhogy csak a kérdező problémája aktuális. (15-ös voltam)
2021. nov. 9. 20:47
 20/20 anonim ***** válasza:

15*

Mire fizessek?

2021. nov. 10. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!