Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Jelenleg Gyeden vagyok,de...

Jelenleg Gyeden vagyok,de vissza kell mennem dolgozni,mert nem tudják pótolni a helyemet.3 hónap van még a gyedből,első kérdésem: vissza mehetek e teljes munkaidőbe?!Második: ilyenkor felgyűlt szabit,lehet e tolni? Kötelező kivenni?

Figyelt kérdés
Minden hozzáértőnek nagyon köszönöm a segítséget .

2021. nov. 1. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljes munkaidőbe visszamehetsz minden további nélkül, viszont én úgy tudom, hogy a felgyűlt szabikat egyben ki kell venned, mielőtt tényleg visszamész dolgozni, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Nekem nem volt opció, hogy ne vegyem ki, de ez lehet, hogy munkahelyenként eltérő?
2021. nov. 1. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a szabit hogy kell kivenned, az a munkahelyedtől függ.

Visszamehetsz, kapni fogod a GYEDet és a fizudat is, sőt, ha lejár a gyed, akkor a gyest is igényelheted

2021. nov. 1. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem munkahelytől függ, szabály van rá. A munkába állás után egyből neki kell állni kivenni, de nem muszáj egyben. Viszont 60 napod van rà. Pénzben pedig csak akkor lehet megváltani, ha felmondasz vagy kirúgnak.
2021. nov. 1. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy oldották meg, hogy papíron korábban kezdtem a munkahelyemen, kiadták rögtön a szabikat, és az eredeti kezdési időpontban tudtam kezdeni. Így kvázi kifizették.
2021. nov. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!