Jelenleg Gyeden vagyok,de vissza kell mennem dolgozni,mert nem tudják pótolni a helyemet.3 hónap van még a gyedből,első kérdésem: vissza mehetek e teljes munkaidőbe?!Második: ilyenkor felgyűlt szabit,lehet e tolni? Kötelező kivenni?
Figyelt kérdés
Minden hozzáértőnek nagyon köszönöm a segítséget .2021. nov. 1. 19:26
1/4 anonim válasza:
Teljes munkaidőbe visszamehetsz minden további nélkül, viszont én úgy tudom, hogy a felgyűlt szabikat egyben ki kell venned, mielőtt tényleg visszamész dolgozni, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Nekem nem volt opció, hogy ne vegyem ki, de ez lehet, hogy munkahelyenként eltérő?
2/4 anonim válasza:
Hogy a szabit hogy kell kivenned, az a munkahelyedtől függ.
Visszamehetsz, kapni fogod a GYEDet és a fizudat is, sőt, ha lejár a gyed, akkor a gyest is igényelheted
3/4 anonim válasza:
Nem munkahelytől függ, szabály van rá. A munkába állás után egyből neki kell állni kivenni, de nem muszáj egyben. Viszont 60 napod van rà. Pénzben pedig csak akkor lehet megváltani, ha felmondasz vagy kirúgnak.
4/4 anonim válasza:
Nekem úgy oldották meg, hogy papíron korábban kezdtem a munkahelyemen, kiadták rögtön a szabikat, és az eredeti kezdési időpontban tudtam kezdeni. Így kvázi kifizették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!