Mikor és hogy igényeljem GYED után a GYES-t?
Pár nap és lejár a GYED , ezalatt vagy lejárta után kellene igényelni valamint hogyan hol?
Köszönöm.
Lassacskán olvasgatok utána gyerek mellett, most tudtam meg.
Munkahelyem nem kifizetőhely így nem sokmindent intéztek ez esetben úgy tudtam, nekem kell.
Most úgy tűnt ügyfélkapun itthon is igényelhetném de meg nem volt idom
Utána olvasni .
3!
Vagy de.
"A GYES iránti igényt a lakóhely szerint illetékes megyeszékhely szerinti járási hivatal ügyfélszolgálatán vagy – nagyszülő kivételével – amennyiben az igénylő munkahelyén működik családtámogatási kifizetőhely, akkor a kifizetőhelynél lehet igényelni."
Ugyfelkapun online beadható űrlap közt nem volt GYES csak gyermekgondozási segély amivel majdnem összekevertem
A letölthető urlap közt van a gyermekgondozást segítő ellátás
Csak azt ugyfelkapun hol lehet beadni vagy ezek szerint azzal kormányablak a menni leadni..
6# de ez két külön megnevezés és egy oldalon szerepel egyik az online beadhato közt
Másik a letölthető közt másik névvel
Akkor hogy írják vagy találják ki ezt ha 2 neve van. Én már teljesen össze vagyok zavarodva , pedig csak 1 órája foglalkozom a témával
Gyest-t nem a munkáltató intèzi. Ügyfèlkapun be tudod küldeni, írja is a link amit brmásoltál, hogy a gyesrmekgondozást segítő ellátás gyomtatványt kell kitölteni.
Ès bőven időben vagy. Mire esedèkes lesz, elbírálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!