Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A Gyed-en lévők is megkaphatjá...

A Gyed-en lévők is megkaphatják az SZJA visszatérítést?

Figyelt kérdés
Köszönöm

2021. szept. 21. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én nem tudom... csak az én fülemet ütötte meg a hírekben, hogy a gyermeket nevelők visszakapják a befizetett adójuk EGY RÉSZÉT?

Mert ez azért elég sokmindent takarhat. :D Kár találgatni, amíg nem jön ki a rendelet.

2021. szept. 23. 08:46
 22/26 anonim ***** válasza:
68%
Én inkább félek ettől a dologtól. Az a tapasztalatom, hogy amit az egyik kezével ad ez az állam, a másikkal sokszorosan elveszi. Komolyan már csak arra vágyom, hogy hagyjon békén és ne borzolja az idegeinket ilyen "nagy bejelentésekkel".
2021. szept. 24. 22:08
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#22: tényleg adni fog, de az elvételt már a csúnya új kormány fogja csinálni. Így a mostani szép emlékként marad meg az emlékezetben.
2021. szept. 24. 23:06
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Új kormány, hát az nem lesz, a mai ellenzéki vitát elhallgatva legalábbis, ennyi sületlenséget, üres dumát, csipkelődést és ellentmondást régen hallottam ilyen rövid időbe besűrítve, én szégyelltem magam miközben néztem. Még ha lenne is olyan amelyik szimpatikus, az esélyt megadtam nekik, ez a csürhe együtt vállalhatatlan kombót alkot, csak megerősítettek abban, hogy ez a szarházi fidesz még mindig a kisebb rossz, úgyhogy ha rajtam múlik ők maradnak, tőlem eddig nem vettek el úgysem, költözni / építkezni sem akarok, b*zi sem vagyok és a munkám sem tőlük függ.
2021. szept. 24. 23:50
 25/26 anonim ***** válasza:

21es!

A befizetett adód egy része az SZJA, tehát jól fogalmaztak 🙂

2021. szept. 25. 01:28
 26/26 anonim ***** válasza:
25# Hát... kívánom, hogy legyen így.
2021. szept. 25. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!