A Gyed-en lévők is megkaphatják az SZJA visszatérítést?
Szerinted előre honnan tudjuk?!
Állítom a kormány sem tudja még pontosan mi lesz...
Majd ha megjelenik a közlönyben, utána lehet gondolkodni 🤷♀️
Férjem veszi igénybe az adókedvezményt
Van pár anyuka ismerős,egy csoportban szoktunk messengeren beszélgetni,és az egyik anyuka rákérdezett,sajnos nem tudtam rá válaszolni
Majd kiderül,még van pár hónap addig
Biztosan a választás miatt van,de van egy olyan érzésem,fog még "meglepetést" okozni
Köszönöm a válaszokat
Igen,ezért is tettem fel a kérdést,mert vonnak belőle SZJA-t
Hamarosan biztosan kiderül
Jól hangzik,el is fogadnánk,nem arról van szó,csak legalább normális tájékoztatást kapnánk,aki érintett
Annyira nem értem. Tényleg ennyire vakok az emberek, hogy egy eladósodott országban mégis hogyan lehetne ennyi “ingyen pénzt” kapni???? Ilyen nyugdíj premium olyan SZJA visszatérítés, adómentesség stb.
Könyörgöm. Ezek egyszerűen nem valósulhatnak meg. Bárhogyan számoljuk. A minimálbér is csak akkor emelkedik, ha lesz egy olyan százalék növekedés amit az ország életében nem ért el eddig. Jól hangzanak ezek, de mögöttük már meg vannak a válaszok. Nem fognak pénzt osztani, erre fogadni mernék.
(Nem vagyok lázadó, csak egy elkeseredett magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!