Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A Gyed-en lévők is megkaphatjá...

A Gyed-en lévők is megkaphatják az SZJA visszatérítést?

Figyelt kérdés
Köszönöm

2021. szept. 21. 18:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%

Szerinted előre honnan tudjuk?!

Állítom a kormány sem tudja még pontosan mi lesz...

Majd ha megjelenik a közlönyben, utána lehet gondolkodni 🤷‍♀️

2021. szept. 21. 18:59
 2/26 anonim ***** válasza:
88%
Én egyelőre még azt se hiszem el, amit kérdeznek. Majd ha feketén fehéren le lesz írva kiderül.
2021. szept. 21. 19:08
 3/26 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem igen, de csak ha nem vettél rá igénybe családi adókedvezményt. Majd megmondják, de így lenne logikus.
2021. szept. 21. 19:27
 4/26 anonim ***** válasza:
72%
Akkor lesz biztos, amikor már elköltöttük. Addig semmit sem szabad elhinni nekik. Persze jönnek a választások, valahogyan szavazókat kell édesgetni.
2021. szept. 21. 20:30
 5/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem , biztos hogy nem
2021. szept. 21. 20:38
 6/26 A kérdező kommentje:

Férjem veszi igénybe az adókedvezményt

Van pár anyuka ismerős,egy csoportban szoktunk messengeren beszélgetni,és az egyik anyuka rákérdezett,sajnos nem tudtam rá válaszolni

Majd kiderül,még van pár hónap addig

Biztosan a választás miatt van,de van egy olyan érzésem,fog még "meglepetést" okozni

Köszönöm a válaszokat

2021. szept. 21. 21:40
 7/26 anonim ***** válasza:
61%
Mivel a Gyedből is vonnak Szja-t ezért valószínűleg igen. Kíváncsi vagyok egyébként, hogy konkrétan hogy is lesz ez de egyelőre jól hangzik. Nem vagyok amúgy fidesz bérenc, de álszent sem, ennek az ötletnek örülök, örömmel el is fogom fogadni a pénzt akkor is ha ezzel teljesen nyíltan kg-ra meg akarnak venni. Ettől még nem fogok elmenni szavazni, de a pénz mindig jól jön, remélem ez nem csak egy hangzatos szemkiszúrás lesz.
2021. szept. 21. 21:48
 8/26 A kérdező kommentje:

Igen,ezért is tettem fel a kérdést,mert vonnak belőle SZJA-t

Hamarosan biztosan kiderül

Jól hangzik,el is fogadnánk,nem arról van szó,csak legalább normális tájékoztatást kapnánk,aki érintett

2021. szept. 21. 21:59
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Még van egy fél év februárig, addig biztosan tisztázzák a dolgokat.
2021. szept. 21. 22:11
 10/26 anonim ***** válasza:
24%

Annyira nem értem. Tényleg ennyire vakok az emberek, hogy egy eladósodott országban mégis hogyan lehetne ennyi “ingyen pénzt” kapni???? Ilyen nyugdíj premium olyan SZJA visszatérítés, adómentesség stb.

Könyörgöm. Ezek egyszerűen nem valósulhatnak meg. Bárhogyan számoljuk. A minimálbér is csak akkor emelkedik, ha lesz egy olyan százalék növekedés amit az ország életében nem ért el eddig. Jól hangzanak ezek, de mögöttük már meg vannak a válaszok. Nem fognak pénzt osztani, erre fogadni mernék.

(Nem vagyok lázadó, csak egy elkeseredett magyar)

2021. szept. 21. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!