Ellenzéki szavazók is elfogadják majd az SZJA visszatérítést?
Elfogadták a 20 fajta új adót is nem? Amiket a fidesz vezetett be.elfogadják a brutális áremelkedéseket.
Ja és a gyermektelenek természetesen ebből is kimaradnak,ezt már te sem merted hozzátenni.
Arra gondolsz, amit a jelenlegi törvények szerint májusban, a választások után majd vissza kell adni? :DDD
Sorold a 20 fajta adót ami keseríti az életed, azokat hagyd ki amik kiváltottak egy korábbi több adónemet és így kvázi adócsökkentés lett.
Te se tudod, csak olvastad már itt meg pár helyen és ezt mantrázod.
A Fidesz kormány az adócsökkentések kormánya. Ha pedig az ÁFA-val próbálkozol a kormányzás elején volt még a Gyurcsányi horrorkormányzás után amikor Gyurcsány , tudod a gazdád a szakadékszélére lökte az országot. És most az a pojáca bábjaira szavaztok megint.
7) tessék, jócskán alábecsültem a fidesz tevékenységét. [link]
'azokat hagyd ki amik kiváltottak egy korábbi több adónemet és így kvázi adócsökkentés lett.'-listázd ki nekem kérlek, kíváncsi vagyok hogy hányat találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!