Ellenzéki szavazók is elfogadják majd az SZJA visszatérítést?
"Sorold a 20 fajta adót ami keseríti az életed, azokat hagyd ki amik kiváltottak egy korábbi több adónemet és így kvázi adócsökkentés lett."
Ez hazugság :)
Munkatársam rendszeresen köpködi a fideszt, de a pénzt elfogadja.
Azt mondta a főnök akkor lenne ember ha azt csinálná mint a 90 éves nagymamája, aki szintén utálja Orbánt, kapott ajándékba valami pénzt, de nem fogadta el.
Erre csak hebegett habogott
# 9:
Ezt a listát azért szeretem, mert utána fel tudok tenni legalább 10 kérdést, hogy tényleg igaz-e és ha győz az ellenzék el lesz-e törölve például, hogy maximum havi 5000 forint lehet a cafeteria, majd utána kiderül, hogy az sosem arra a cafeteriára vonatkozott.
Kérdező te tudod egyáltalán mi az az SZJA visszatérítés? Abból a pénzből amit TE befizetsz az államnak, visszakapsz valamennyit. Nem Orbán ad neked pénzt, hanem egy kicsit visszacsepegtet a sajátodból. És amíg fizetem az adót, tökéletesen jogosult vagyok az összes ilyen kedvezményre, függetlenül attól, hogy egyetértek-e a kormánnyal vagy nem.
Komolyan nem tudom mi ez a beteges szervilizmus sokaknál -pártfüggetlenül- hogy kapnak egy kis alamizsnát abból amit amúgy ők termeltek ki és máris imádniuk kell tőle a legfőbb vezért.
A Fidesz és az ellenzék nem ad semmit. Ez a mi pénzünk, ez a magyar emberektől összeszedett pénz.
Ha az emberek fizetik az adókat (többek között a 25%-ról 27%-ra emelt áfát is, a világ második legmagasabb áfáját), akkor miért ne vehetnének fel kedvezményeket?
"Ellenzéki szavazók is elfogadják majd az SZJA visszatérítést?"
Elobb elfogadjak - majd elkoltik - vegul elkezdenek elegedetlenkedni, hogy miert nem adott tobbet :)))
Kedves kérdező várjuk ki a hitel moratórium véget. A Fidesz elhibázott válság kezelése több tízezer családot sodort a csőd szélére.
A helyzet a hitel moratórium lejárata után összemérhető lesz a devizahiteles problémával.
Azt nem értem miért nem beszélsz, hogy ez az alamizsna mire megy el??
Élemiszerek ára duplázódott, Magyarországon a legnagyobb az EU ban a bért terhelő adó, tehát még így is rosszabbul járunk.
Hiába kapunk zsebpénzt a vezíredtől folyamatosan szegényedik el egy jelentős része.
Lakáshoz jutás esélytelen ha csak a szülők nem tudnak segíteni.
Szóval a Fidesz ország rombolása mérhetetlen károkat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!