Otthon lévő anyukák, nem érzitek magatokat néha "haszontalannak"?
Lehet ezeknek a szupermamiknak van segítsége. Anyuka, anyós stb. Ott volt talán a Tóth Gabi is h kb 2 hós baba mellett már koncertetett. Nyílván fogadott bébiszittert vagy anyuka vigyázott rá.
Keress valami hobbit. Jógázz.
Férjednek igaza van, ne keseregj ezen.
Nem.
Ámulok, hogy más diplomázik, dolgozik.
Rettegek, hogy vissza kell menni.
Igaz, nekem 2 gyerek van, de akkor is..
Haszontalannak nem érzem magam.
Sose érek így sem a végére a dolgaimnak.
Nekem is nagyon ilyen érzésem volt. Az segített, hogy elkezdtem otthon edzeni. Napi 1 órát a youtube-ról a gyerekek délutáni alvása alatt. Oké, ebből nem profitálok, de jobban érzem magam tőle.
Meg irtó aranyos vagy (és a férjed is), de ha elfáradsz, mert a gyerekezés bizony fárasztó, akkor hasznos is vagy! Karriered lesz akkor is, amikor kamaszként majd csak enni meg aludni járnak haza a gyerekek.
Abszolút nem,bár e mellett fősulin tanulok,amit nagyon akartam és örulok is,de néha irigylem azokat akik non-stop babázhatnak :)
Ez egy ilyen időszak ami nagyon fontos és időnként embert próbálo. Semmikepp se haszontalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!