Van olyan, aki haszontalannak érezte magát GYED alatt otthon a gyerekkel?
Itthon vagyok a kissrácunkkal (fél éves lesz), aki szívesen alszik, szívesen játszik nyugodtan, mozgolódik, szívesen nézelődik a babakocsiban. Én, amennyiszer igényli, vele vagyok, de jól elvan egyedül is.
Jól is esik most a mókuskerékből való kiszállás, mert a terhesség alatt is sokat dolgoztam, de nem is esik jól.:) Valahogy úgy érzem, haszontalan vagyok itthon. Nincs semmi kunszt abban, amiket csinálok.
Nem érzek (még?) magamban motivációt újabb nyelvtanulásra vagy olvasásra sem.
Szerintem már kérdeztél hasonlót.
Fogadd el, hogy MOST erről szól az életed, ez a legfontosabb. Hamar elrepül ám.
Nos,én pl.megcsináltam egy egyetemet a két gyerek mellett.
De milyen választ vársz,ha te még nem érzéd magadban a motivációt,hogy képezd magad,akkor ugye ez kilőve. Pedig nagyon termékeny időszakká tehetnéd,ha akarnád!
Hobbi,sport,tanulás stb.??? Semmi???
Ne érezd magad ilyen helyzetben!
Egy gyerek nevelés úgyan olyan mint a munka csak más képpen fáradsz el nekem a kisfiam 9,5 hónapos mászik izeg mozog ha segítek neki már megy !
Napközbe 1,5 órát alszik összesen éjjel nagyon jól alszik pici kora óta !
De sokszor nap végére olyan vagyok mint egy hulla !
Nem könnyű egy anya szerepe!
Ha vissza mész dolgozni későbbiekben a pici és a munka nagy teher lesz élvezd most csak a kicsit élvezd az anyaságot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!