Miért írja itt mindenki, hogy nem való annak gyerek, aki nem marad otthon vele, nem szoptatja, és a munkája is (! ) fontos neki?
A személyes életemben nem találkozom ilyen anyákkal, de itt mindenki ezt mondja.
Amikor nem volt Magyarországon GYED, akkor is felnőttek gyerekek, és a nyugatiak? A nyugatiak nem is emberek? Mert ott mondjuk van, ahol fél év, vagy csak hat HÉT a szülési szabi?
Itthon is vannak 4-6 órás munkák, ha valaki nem akar visszamenni 8-ban dolgozni, szóval nem értem, miért mondja itt mindenki, hogy az rossz anya. Akkor az rossz anya, aki mellette nő és ember is, és nem csak az anyaságban teljesedik ki?
Vagy, akik ezt mondják, azok gyűlölik a munkájukat, és pihenhetnek belőle 3 évet?
én is írtam ki egy kérdést, hogy a kórházban kötelezhetnek-e szoptatásra (én sem szeretnék). Kaptam szép kommenteket meg privátokat, pedig senkinek semmi köze hozzá, csak a kérdésemre vártam választ.
Én császárral szeretnék szülni, és szoptatni sem szeretném, de nem gondolom, hogy ez miatt kevésbé szeretném a gyerekemet.
Tudod nekem is most a gyerek fontosabb mint a munka, DE nem a szakmámban dolgoztam,utáltam a munkát ahonnan gyesre jöttem.
Elgondolkodtam mi lenne ha.... Nekem is fontos lenne a munkám. De így most első a gyerek és az igényei. A szoptatás egyéni döntés kérdése. Ha tudni akarod nekem kényelmesebb volt megmosni a cicit és a szájába dugni mint sterilizálni, cumisuveget mosni, melegíteni, és anyagilag is. Én is elfelejtettem az elmúlt egy évben( 1 éves a babám) hogy nő is vagyok meg feleség, meg anyám lánya, most hozom helyre magam mert ősanya akartam lenni. :-( Olyan ideálnak megfelelni amit lehetetlenség. Úgyhogy most lazitottam a gyeplon. Gondolkodom a karrieremen, az életemen. Szerintem a gyereknek is fontos hogy az anyja Kiegyensulyozott legyen és akár néha egy egy órára a mama vigyázzon rá, mint egy idegroncs elhanyagolt nő. Kicsit elkanyarodtam a kérdésről bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!