Most mit vár tőlem?
1. keress diákmunkát, hidd el, jó érzés pénzt keresni
2. nézd meg, anyukád mivel tölti otthon a "szabad" idejét, és lepd meg azzal, hogy mire hazaér, elvgégzed helyette (csak föl ne gyújtsd a lakást valamivel). Listát vársz? :D Hát ez édes. Pucold ki a kádat, vaslaj ki, főzz egy egyszerű kaját vacsorára (melegszendvics megteszi elsőnek), porszívózz föl, pakolj szépen össze, töröld le a port, locsold meg a virágokat, tutod, amiket anyukádtól szoktál látni az elmúlt tizen-valahány évben nap mint nap. Én konkrétan a mai napi emlékszem, mekkorát nőtt anyám a szememben, mikor először pucoltam vécét, és rájöttem, hogy eddig mindig ő szokta ezt csinálni!!!
"de anyunsk nincs ideje tanítani"
Pont azért, mert annyi dolga van. Vegyél le a válláról néhányat, és máris lesz ideje rád.
Pl pórszívózás, portörlés, teregetés, mosogatás...stb ezt minden kamasz meg tudja csinálni.
És máris lesz anyukádnak ideje rád is...
Egyszerűen figyeld, mit csinál. Amit te is meg tudsz csinálni, azt "vedd ki a kezéből", csináld meg helyette. Erre gondolhatott.
Nem tudom,lakásban vagy házban laktok. Van-e tesód, van-e háziállat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!