A munkáltatom közös megegyezéssel el akar küldeni mert terhes vagyok, mit tegyek?
Ne írd alá. Egyszerűen írd le amit itt, Munkaügyi Bíróságot keress , ami területileg illetékes.
Nem kell ügyvéd olvasgasd ezt el és csináld:)
Szerintem 100 % nyugodt lehetsz, hogy nem mondhat fel. Ha első fokon nem is ezt mondanák ki menj tovább bátran. Hiába tudná bizonyítani, hogy később jöttél előbb mentél, ez a bíróságot nem fogja meghatni. Mondd azt, hogy eddig is megengedte, csak a terhességed miatti, mondvacsinált ok stb.
Megyünk a bíróságra
Remelem nyert ügyem lesz
Drukkolok, kérdező :)
A négy hónap bejelentés nélküli munkaviszonyt se felejtsd el megemlíteni ott.
A cégemnél valamennyit hallottam kirúgásról és előzmény nélkül tudtommal necces. Nálunk mindig előre teljesítménybeli, vagy egyéb gondokról kellet emaileket meg egyebeket írni, ezt megbeszélni az illetővel, HR-rel egyeztetni, hogy van-e már elég indok kirúgni valakit úgy, hoyg ne vihesse semmiképp perre (amikor jogos, nem azért mert terhes). Ingoványos a talaj és nem olyan egyszerű, mert egy bíróság nem tudja megmondani, hogy a te teljesítményed milyen volt. Azt sem, hogy időre értél-e be. Gondolom ilyen helyen nincs beléptetőkártya...
Majd írd meg, hogy mi történt. Drukkolunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!