Gyed igényléséhez kell a baba lakcimkartyaja is vagy elég az adokartya és szül anyakönyvi kivonat és tajkartya?
Amikor elhagytad, miért nem csinaltattál újat? Nem is kell rá napokat várni, kérsz időpontot, max 10 perc alatt oda is adják..
És kell a gyed igényléshez.
Nem végül is nem kellet a lakcím mert írásban kijelentetem hogy velem egy lakcímen lakik a lányom
Passzív jogviszony pedig azért nem játszik mert ahol dolgoztam tb kifizető volt de az új helyem is.
Ha új helyem nem tb fizető lenne akor fizetne a régi helyem végig passzív jogviszonyban.
Jogilag mindenkep szabályos mert állami cégből mentem másik állami cégbe Nemzeti Kukaholdingtol a MÁV hoz mentem
1 probléma volt asszonyomnak kell majd lemondó nyilatkozat újra.mert alapvetően neki járna a gyes 28500 Ft mert ő meg nem dolgozót neki csak gyes jár
Nekem dolgozó férfiként a gyed jár 150 e kb +
Csak ezt újra igazolni kell
Valahonnan igazolást szerzünk hogy asszonyom nem tart igényt a gyesre és jók leszünk
jaaaaa, oksa, így már más, persze, hisz aktívan dolgozol :)
a párodnak a TBt fizetitek? Ha nem dolgozik? az kell, és nektek kell jelezni, havi 7000ft kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!