Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A fonokom megakarja változtatn...

A fonokom megakarja változtatni a napi bejelentést 8orarol 4re, babát szeretnék és ha 4oraban leszek bejelentve kevesebb lesz a gyed is? A tobbi lent

Figyelt kérdés

Mar 3-4eve dolgozok a munkahelyemen es most jo lenne egy babóka, de pont most jelentette be a fõnok hogy a jovo honaptol valtozas lesz.

Mi pont ebben a honapban kezdtuk el a probalkozast.

Mi lenne a jobb:ha alairnam a 4oras bejelentest vagy ha nem irnam ala vallalva a rizikot h elkuld?

Van sajat kis vallalkozasom is, ami neha megy, neha nem, mit tehetnék ez esetben?

2019. okt. 18. 16:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Főnöködben nincs becsület és tisztelet irányodban. Alá nem írnám a 4 órás bejelentést.
2019. okt. 19. 15:51
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem írnám alá a 4 órás bejelentést, ha kirúg, akkor kirúg, de legalább megmarad a tartásod, és kereshet helyetted másik balekot, akit kizsigerelhet. Új munkahelyet találsz, elkezdtek próbálkozni, lehet fél évet kell majd várnotok, mire terhes leszel. Ha pedig próbaidőszak alatt leszel terhes, akkor is legrosszabb esetben kirúgnak, és elmész szülés előtt 3 hónappal álláskeresésire.
2019. okt. 19. 15:56
 13/36 A kérdező kommentje:

Ez a változás csak Januártól fog érvénybe lépni, az új munkaszerzodést még nem irtam alá.

Vállaljam be a 4órás bejelentést mert "több mint semmi" ?

2019. nov. 27. 09:44
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ milyen végzettséged van, minimálbéres vagy-e? Milyen vállalkozásod van mellette, illetve hány éves vagy.

Ha huszonéves vagy, akkor aláírnám esetleg keresnék masik munkát és amíg ott be nem dolgozom magam, jegelném a babatémát. Ha van rá lehetőség, akkor futtaad fel a vállalkozást és ne fogadd el a 4 órást. Annak függvényében pedig jöhet a baba. Ha férjed bizros labakon áll és támogat abban, hogy így is meg tudtok szépen élni a babával és már 30 fölött vagy, akkor babaprojekt. Szóval sok tényezőn áll a dolog.

2019. nov. 27. 10:53
 15/36 A kérdező kommentje:

Nem huszonéves sajnos.

Mar nagyon kellene baba mert szeretnenk neki tesot is.

És korban vagyunk nennagyon varhatunk tovabb..

Eddig miert vartunk ennyit lehet kerded.. mert orvoshoz kellett jarnom kulonb.okok miatt, kezelesre sajnos.

Vallalkozasom az van de még nagyon az elehén vagyok es vallalkozókent gyest nemnagyon kapnek szerintem.

Sajnos korban vagyunk en pedig szeretnek pár babát, ezert nagyon nem lenne mindeggy mennyi gyesre lennek kiirva..

2019. nov. 27. 11:06
 16/36 anonim ***** válasza:

Levezetve számokkal úgy nagyjából.

32-34ezer forintnál nem kapnál többet, se gyed-re se semmire. + családi 12.600 ft (szülés után) azt hiszem .

Ha véletlen táppénz lenne a terhesség alatt, akkor az első 2 hétre a bruttó 75%-át kapnád és utána már csak 65%.

Az egyszeri anyaságit fogod megkapni.

2019. nov. 27. 13:50
 17/36 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez abban az esetben irod ha a 4órás bekelentéssel maradok??
2019. nov. 27. 15:57
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ezt onnan tudom, hogy én is ebben a cipőben a voltam a terhességem alatt is, és utána is.

Soha többet nem leszek lojális egy munkáltatómmal sem.

2019. nov. 27. 16:02
 19/36 A kérdező kommentje:

Durva.. Szerinted maradjak igy es vallalok majd valahol ha terhes leszek meg 4orat

Vagy jobban jarok ha munkanelkuli leszek ,majd ugyis talalok vmit..?

2019. nov. 27. 16:51
 20/36 A kérdező kommentje:
A munkanelkuli az 75%?
2019. nov. 27. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!