Hogy tudják azt megcsinálni anyukák, hogy nem mennek vissza dolgozni mikor a gyerek 2 éves lesz?
Nekem a férjem nagyon jól keres. Meg nincs két éves a legnagyobb gyerekünk, viszont mióta itthon vagyok vele, többet emeltek a fizetesen, mint amennyit én kerestem...
Nekünk azóta született egy ikerparunk, de ha ok nem születtek volna meg is, meg tudnám tenni (anyagilag), hogy itthon maradjak.
Vagy apuka havi fél gurigát keres minimum reggeltől estig,hétfőtől-péntekig, vagy maszekol/túlórázik látástól vakulásig, hogy anyukának ne kelljen visszamenni dolgozni.
Vagy anyuka gyorsan terhes lesz. Én nem birnám ki 3 évig itthon, megy a pici bölcsibe, nem az ördögtől való, ráadásul sokkal hamarabb szocializálódik.
Kedves kettes! Apuka jóval több, mint havi fel gurigat keres hétfőtől péntekig 8-4 dolgozik.... ami akárhogy is nézzük teljesen normális munkarend és munkaidő, nem olyan amibe belerokkan az ember
(1)
Én sem mentem dolgozni évekig, szerencsére megtehettük.
Azért 140 nm-t és egy hatalmas udvart a dísznövényekkel, medencével, halastavakkal rendben tartani nem 10 perces meló.Màsrészt vannak családok, ahol mindenkinek kényelmesebb ha a nő otthon van.
Délutàn nem egy hullafáradt, lestrapált nő vàrja a férfit, hanem egy kipihent, csinos nő finom vacsorával, vasalt ingekkel, rendezett házzal, udvarral.
Nem mindenki rohan vissza dolgozni azért, mert a gyerek 2 éves lett.
Lànyom 9,5 éves, most megy 4.-be, egyedül jàr, jön haza, én most megyek teljes munkaidőbe dolgozni.
Holnap kezdek. :)
Kérdező, màsrészt nem mindenki akar màsodik babát, többek közt én sem akartam soha, így 34-en túl meg már hova szüljek?
Igenis sokan boldogan élnek egy gyermekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!