Cumi keresztben befeszülve a gyerek szájpadlása és a nyelve közé? Van olyan cumi, amivel ezt nem lehet megcsinálni?
Milyen cumival csinálja ezt?
Elvileg azért vannak a lyukak a cumi "pillangóján", hogy ilyen esetben ne filladjon meg a gyerek, de azért én is megilyednék ha ezt csinálná.
Próbálj ki több félét: Mam, Avent, mi Babylove-ot használunk.
váltsatok méretet, a mostani már kicsi ha így bekapja.
fiamnak mam 2es cumija van, most 2 éves de még nem fér bele a szájába :)
én se amiatt félek, hogy megfullad, de hát fáj neki :(
megnézem a mamot, nekünk 2-es babylove van, 2 volt egy csomagban, zöld és sárga, krokodil és csikóhal van rajtuk.
Kedves kioktató utolsó! A válaszoddal semmilyen segítséget nem nyújtottál, és még ostobaságot is írtál! Segítek neked:
1. A kérdező babája már cumifüggő, tehát már csak ezért is egy rakás xar a válaszod.
2. Az első pont fényében nem lehet már elvenni tőle a cumiját.
3. Attól, hogy egy baba/kisgyerek cumizik, nem törvényszerű, hogy tönkre menjenek a fogai.
Azért örülök, hogy próbáltad megcsillantani szakértelmedet, bár inkább kényelmetlen okoskodás lett belőle...
Kedves Kérdező!
Érdekes amit a babád csinál, én minden esetre azt javaslom, amit már itt írtak, venni kellene olyan cumit, aminek a "pillangója" nagyobb, akár a következő kategóriát is megveheted neki nyugodtan, a lényeg, hogy ne férjen bele a szájába sehogy! Nekünk ez van, és ilyen elő sem fordulhat, mivel sehogy nem fér bele a szájába, pedig be akarja tömni: [link]
Miért kell beleszólni abba, hogy más hogy csinálja? Nem mindegy neked?
A kérdés nem erről szólt, és a problémára nem megoldás, mert mint írja is a kérdező, a gyerek valamilyen szinten ragaszkodik a cumihoz.
Kedves kérdező, próbálj meg nagyobb pillangójú cumikat, én Rossmanban láttam azt hiszem, hátha az megoldja a problémát.
Ha ez sem segít, próbálj beszélni a védőnővel, hogy ő mit javasol.
2. vagyok.
olyan cumink nekünk is van, cseréljétek le, vicc milyen picike, tényleg csak arra jó, hogy a baba megfulladjon tőle :S kisebb annak a 2ese mint a mam 1ese. nálunk a játékbabák "használják" :D
mamot nagyon tudom ajánlani, igaz 1db kerül annyiba mint a bl.-ból 2db, de megéri szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!