Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Már kezdjem el mosni a fogát?

Már kezdjem el mosni a fogát?

Figyelt kérdés

Ti mikor kezdtétek el mosni a babátok fogát?

Mikortól érdemes?És mivel?Fogkrém+fogkefe?

Vagy csak sima újjal és vízzel?

10 hónapos amugy,és 7 foga van.Mindenevő,ha ez számít valamit. :D

2013. nov. 14. 18:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ilyet vettem.Nem volt újrahúzhatós az üzletben,csak ez a fogkefe.Jó lesz?

[link]

2013. nov. 15. 11:39
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
A fogkrém nem lesz jó. Többféle Nenedent fogkrém van, nektek még a fluoridmentes babafogkrémet kellene használni, ami a képen van, abban van fluorid ha jól tudom. Ha nem, akkor bocs.
2013. nov. 15. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs benne fluorid, ez is fluorid mentes.

Mindkettőt használtuk, a fogkefét is, és a fogkrémet is (azt jelenleg is!), tökéletes választás volt mindkettő!! Hajrá! :)

2013. nov. 17. 20:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi is el kezdtük mosni a fogát, amint kibújt. Beszereztük egy weleda fogkrémet és egy baba fogkefét és elvittem fogorvoshoz is. A fogorvos azt mondta, hogy olyan fogkrém kell, amiben nincsen fluorid, mert még nem köp. Amikor a gyerekorvosnál voltunk, ő az elmexet (fluoridos) ajánlotta, majd mikor mondtam, hogy fluoridmenteset használtunk, fluoridtablettát írt fel! Ennyire eltérőek a vélemények a szakorvosok között... A babánk 14 hónapos, jelenleg esténként elmexszel mossuk és néha reggel, ha fogat akar mosni (mert szeret), akkor weleda-val. A gyerekorvos azt mondta, kell a flourid a jó fogakhoz, a fogkrémben lévő kis mennyiség nem káros. Azonfelül pedig a mechanikai tisztítás a leghatékonyabb, vagyis a fogkefe helyes használata. De mivel nekik ugye még nő a foguk, nem úgy mint nálunk, ezért kell a fluorid.
2013. nov. 18. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!