Mikortol kezdjem el mosni a kisfiam fogait?
Figyelt kérdés
6 honapos a kisfiam,es 2 fogacskaja mar van.Mar a felsok is hamarosan elobujnak,es olvastam vhol,h mar ilynekor is el lehet kezdeni a fogait apolni.
Mit gondoltok rola mar most csinaljam neki az esti furdesnel,vagy varjak emg vele?
Koszonom a valaszokat
2009. márc. 7. 14:39
1/4 anonim válasza:
az en kislanyomnak is 2 foga van alul es en mar mosom neki, habar kisse nehez munka.
2/4 anonim válasza:
Én akkor kezdtem el amikor még csak az alsó 2 volt kint.Én a nenedent tanuló szettet vettem a Dm-be ujjra húzható kis fogkefe+fogkrém van hozzá.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat,akkor En is veszek neki es elkezdjuk mar most,akkor ezek szerint nem tul korai mar most elkezdeni.
2009. márc. 7. 16:45
4/4 anonim válasza:
Nekem 10 hónapos a kislányom , nem mosom még a fogacskáit (már 6 van neki) hanem vettem egy a fogkefe szettet ami 3 darab keféből áll, az első amit használhat egy buzogányszerű fejjel rendelkezik , ezt az első fogacskák kibújása után már a kezébe lehet adni , a második már olyan sőrteszerű fejjel rendelkezik de ez is gumi , és a 3ik már rendes sörtés mint a felnőtt fogkefe. Minden evés után a kezébe adom és olyan jókat rágódik rajta, az ínyének is kellemes a gumit rágcsálni és a fogacskákat is tisztítja. Jól elszórakozik vele. A dm-ben vettem , nem drága 700 ft körül van a szett és rajta van mennyi idősen melyiket ajánlják használni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!