Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdjem, vagy folytassam...

Mikor kezdjem, vagy folytassam? Kisfiam 17 honapos néha pisil a bilibe néha nem, szerintem véletlenszerüen elcsipem, mert nem jelez, nem is beszél. Várjak jövö nyárig?

Figyelt kérdés
vagy még nyár vége felé van esélyem?ö januári,ugyhogy akkor lesz 2 éves.télen mért nem ajánlják a leszokást?
2011. jún. 3. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem most ne erőltesd,tényleg ráérsz nyár végén próbálkozni,de ha akkor sem jön össze az sem katasztrófa.

az én lányom 2 évesen még hozzám vágta a bilit is annyira utálta!de 2,5 évesen mégis szobatiszta lett,rá 2 hónapra már ágytiszta is

2011. jún. 3. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem folytasd nyugodtan, ha a baba szivesen ráül, akkor nincs baj. Én minden alvás után ráültetem, mert ébredés után szokott kakilni-pisilni, és már napi 2-3 pelussal elvagyunk, a többi a bilibe megy! :) 13 hónapos kora óta reggelente oda wc-zik, 15 hós kora óta pedig a délelőtti-du-i alvás után is, most 18 hós. Adj neki játékot, kisszéket asztalkának, és akkor szeretni fogja.
2011. jún. 3. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha még csak véletlenszerűen elcsíped,és még nem is jelzi,akkor még ráérsz,-de azzal se rontasz el semmit ha még tovább próbálkozol.
2011. jún. 3. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozhattok,de ne erőltesd!Azért ajánlják nyárra a bilizést,mert egy kisbugyiba nem fázik meg ha bepisil,ennyi.Figyelgesd továbbra is,és bilire ha pisil.Ha megmarad a bilin,nem ugrik le róla akkor szépen lassan szerintem mehet a dolog.
2011. jún. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!