Elkezdtem a hozzátáplálást, de azóta többet fáj a kislányom hasa, és ezért sokat ébred éjjel, hogyan folytassam?
Csak almát adtam neki egy kevés sütőtököt, és mivel volt egy kis székletgondunk, kevés szilvát is kapott.
Viszont sokat fájdogál a hasa, pedig délelőtt adom neki.Most éjjel is 40-45 percenként ébredt, sírdogált.
Mit tanácsoltok, hogyan tovább?
Én a szilvát is hanyagolnám még egy kicsit, mert az is okozhat görcsöket, mivel ugye székletlazító.
Én is a barackot javaslom.
Javaslom, tarts 2-3 nap szünetet a hozzátáplálásban. Így kiderül biztosra, hogy tényleg az almától fáj-e a hasa. És mi lenne, ha utána mondjuk krumplival folytatnád?
Nem muszáj gyümölccsel kezdeni, ez csak magyar szokás. Más országokban zöldséggel vagy gabonapéppel kezdenek. Én a zöldséget választottam (krumpli, répa, cukkini), és nem bántam meg, mert nagyon megszerette, és gondot sem okozott az emésztésében.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves utolsó, megfogadom a tanácsod! :-) zöldséggel fogom kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!