Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell mosni a babák...

Mikortól kell mosni a babák fogát? Mivel kezdjem és mikor?

Figyelt kérdés
8,5 hós a kislányom és 4 foga van,alul2 felül2!Már mosnom kell neki?Mivel mossam,kell e fogkrém és mikor mossam,mármint h reggeli(tápszer) után v este v minden kajcsi után?
2009. máj. 22. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
én reggel mosom a kisfiamét...van egy dm.ben vásárolt "fogmosó szettünk"...azzal már ő mossa a kis fogait...minden reggel mikor megyünk mosakodni, odaadom neki, a szájába vesz és rágja...utána ln is megmosom neki. Fogkrém nem kell
2009. máj. 22. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi a Nenedent nevű szilikknból készült, mutatóujjra húzható fogkefét + a hozzá tartozó fogkrémet használjuk reggel-este. Ez kifejezetten az első fogacskákra lett fejlesztve. DM-ben vettem kb 1000.-Ft
2009. máj. 22. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első fogacskáktól lehet már fogat mosni a babának szerintem. Az én kislányom nem szerette a szilikonost, rendes babáknak való fogkefét használunk reggel és este. Én teszek rá neki egy icipici kifelejezetten tejfogakra való fogkrémet. Nem engedi megmosni ő akarja mindig. rágcsálja meg megpróbál utánozni .
2009. máj. 22. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is vettem ilyen "Nenedent" szettet a DM-ben addig jó volt amíg csak az első fogakra kell.De a kislányomnak már hátul is van foga és vettem neki 3-mas szettet a Brendonba.(remélem jó a link!)

[link]

Maszirozó, tanuló fogkefe, rendes fogkefe.A tanuló kefét használjuk Nenedent fogkrémmel.Ő akarja mosni és közbe az ínyét is maszírozza vele.

11hónapos kislány anyukája (10 foga van! :))

2009. máj. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!