Elítélendő vagy sem?
Babámnak eddig 8 foga van, és most egyszerre 3 jön neki.
Eddig csak Dologélt használtam de szerintem nem használt semmit. Nem szeretnék semmilyen fájdalomcsillapítót adni neki nehogy hozzászokjon és ki tudja mi van benne ami esetleg még több kárt okoz. A homeopátiás dolgokba is nem tudni mit raknak bele(elvileg csak gyógynövényt de én nem hiszem).
Nagyon rossz ez a felfogásom, hogy nem adok neki semmit és hagyom szenvedni? Ha mégis úgy döntök, hogy adok neki valamit ti mit ajánlotok?
Megjegyzem nem szenved folyamatosan mert nappal észre sem veszi, hogy fáj neki csak éjszakánként van 5 alkalomból 2 hogy keservesen felsír.
Ha kínkeservesen megy a fogzás és adsz fájdalomcsillapítót, nem fog hozzászokni és nincs benne semmi olyan, ami kárt okozna.
Szóval nyugodtan adj neki legalább éjszakára. Napközben azért jobban bírják a kicsik. Nekünk is gyerekorvosok ajánlották, hogy ilyenkor nyugodtan lehet adni. Csak a gyerekednek lesz jobb, ha nem szenved.
Egy ideig nekünk is jó volt a Dologél, a fiúnknál is azt használtuk, de mikor már a nagyobb fogak jöttek és már volt jó néhány fog a szájába, akkor már nem volt megoldás. És én is adtam neki fájdalomcsillapítót. És ezzel csak jobb lett neki.
Az a felfogásod nagyon beteges, hogy mindentől félsz.
Ez már majdnem paranoia, hogy azt hiszed mindennel ártani akarnak.
A homeopátiás szerekben nyugodtan megbízhatsz.
Számomra csak akkor elfogadható ez a hozzáállás ha neked fáj valamid és te sem veszel be sose semmit.
Nem azt mondom hogy éjjel-nappal adni kell neki a fájdalomcsillapítót, de ha fáj neki legalább éjszakára kell adni neki pláne ha 3 foga jön egyszerre...
Nem is értem ez mit jelent? "Nem szeretnék semmilyen fájdalomcsillapítót adni neki nehogy hozzászokjon és ki tudja mi van benne ami esetleg még több kárt okoz."
Milyen kárt? A fogzással járó fájdalomra nem hónapokig folyamatosan mindennap adja az ember a nurofent... Persze te tudod, de én sose hagyom/hagytam szenvedni a gyereket..
Én hiszek a homeopátiában!Már 2,-ik gyerekemnél alkalmazom akár fogzás akár nátha,köhögés stb!Még soha semmi bajuk nem lett tőle,sőt a kicsi aki 8 hós és hetek óta 8-10x ébred éjszaka(felül 4 foga jön egyszerre)a homeopátia oldotta meg,mostmár csak 1x kel enni és nekem mindentől többet ér,hogy nem szenved,tud nyugodtan aludni éjszaka!
természetesen ha ettől is jobban szenvedne vagy nem használna a homeopátia akkor adnék neki Panadolt vagy Nurofent!Nyílván nem tömném vele de azért 1.2x lehet azt is bevetni!Szerintem az sokkal rosszabb hogyha szenved vagy napokig akár hetekig kialvatlan,nyűgös,szenved!Az több kárt okoz akár az idegrendszerben minthogy 1-2x fájdalomcsillapítót kap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!