Miért szólnak meg minket, amiért a férjem is megy
gyes-re? Tényleg ennyire elítélendő ez?
Figyelt kérdés
Azt hittem, ennél toleránsabb társadalomban élünk és hogy ez (ha nem is mindennapi) nem megbotránkoztató.
Ti is úgy gondoljátok, hogy ez rossz dolog?
2 éves a lányunk, szeptemberben kezdi a bölcsit, addig lesz vele itthon a férjem.
2013. máj. 17. 15:56
1/10 anonim válasza:
Nem nem rossz dolog. Azért szólnak meg mert az ő férjük tenné meg vagy mert korlátoltak és önzőek. A gyereknek pont annyira van szüksége az anyára mint az apára.
2013. máj. 17. 16:03
2/10 anonim válasza:
Barátnőmék is így csinálták, nem fér a fejembe mi lehet ebben rossz vagy megszólandó???
2013. máj. 17. 16:04
3/10 anonim válasza:
ő férjük nem tenné meg.
2013. máj. 17. 16:06
4/10 anonim válasza:
Nálunk a baba fél éves korától az apukája lesz itthon gyeden nem én. Valaki furcsállja, valaki beszól érte, valaki helyesli mert ismeri az érveinket. A férjem nagyon szeretne itthon lenni a babával, és én nem állok ennek útjába. Emellett egy kis pihenő is jót fog neki tenni, ő már régebb óta dolgozik mint én és egy kicsit lelkileg, pszichésen belefáradt, szeretne "pihenni", kikapcsolni. Emellett ő nem építhet karriert, azt csinálja élete végéig, amit most, én viszont tudok "feljebb" jutni, és nekem nem is tenne jót ilyen szempontból három év kiesés. El lehet minket ezért ítélni, de mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mi a legjobb megoldás az adott szituációban. A lényeg, hogy mi boldogok legyünk. És mi máskor is vétettünk a társadalmi elvárások ellen, és eddig még egyiket sem bántuk meg.
2013. máj. 17. 16:26
5/10 anonim válasza:
Nem ítéllek el 4-es, gondolom van oka, hogy párod marad otthon.
Az tetszett, hogy azt írtad, neki is kell pihenni majd:) Hát, egy fél éves babával nem sokat tud majd. Én mikor a gyerekekkel voltam otthon, sokkal jobban elfáradtam, mint hogy már dolgozok. Nem rossz szándékkal írtam, csak úgy megmosolyogtam, hogy azt írtad, tud majd pihenni:)
2013. máj. 17. 16:53
6/10 anonim válasza:
Mert itt rengeteg szűk látókörű ember él (ami abból is adódik, hogy sokaknak nem volt alkalmuk megtapasztalni, hogy máshol hogy működnek a dolgok).
Barátaimnál is apuka van otthon a gyerekkel, mert millión felüli a nettó fizetése, apa épp állásváltoztatáson gondolkodott, így kapóra jött neki a dolog, így van jópár hónapja előkészíteni a dolgot. Tökéletesen megvannak, igaz, nekik a nagyszülők is segítenek, így apának is van ideje elmenni ide-oda.
2013. máj. 17. 17:45
7/10 anonim válasza:
Mármint anyukának millión felüli a fizetése.
2013. máj. 17. 17:45
8/10 anonim válasza:
4-es vagyok.
A pihenést úgy értettem, hogy pszichésen ki tudja magát pihenni. Mert lelkileg megnyugtatóbb a saját gyerekével foglalkozni egész nap mint elviselni azt a lelki terhet, amivel a munkája jár (sajnos elég nehéz szakmája van ilyen szempontból). Nem is arra gondoltunk, hogy többet alszik, meg láblógat.
2013. máj. 17. 18:15
9/10 anonim válasza:
Sok a karrierista férfi, akinek a felesége el is várja (a pénzt értékeli). A gyereknek igenis az a jó ha apából is meg anyából is kap. Sokan irigyek rátok, még ha ezt nehéz bevallani saját maguknak.
2013. máj. 20. 13:57
10/10 anonim válasza:
A kislányunkat 2 hetes kora óta nevelte 5 hónapos koráig apa ,mert anya nem volt. Most már 5 éves de apa van itthon vele (elviszi oviba+ foglalkozásokra) én meg szerencsére tudok dolgozni (dolgozott "helyettem" eleget) Apának is jó hogy 1 kicsit "pihizhet" hisz ha 1 kapcsolatban béke van akkor nincs lehetetlen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!